Jovanović: Izgradnja novog naselja na Novom Beogradu dovešće do kolapsa i paralize te opštine

Ostavite komentar


  1. Izludjuje me sto opozicija u Srbiji ie protiv gradnje, protiv solitera, protiv svega… Ovo sto SNS radi je grozno, sve se radi ilegalno, bez plana, bez infrastrukture, ali sa druge strane imamo Ne davimo Bg i slicne koji bi da Beograd ostane selendra.

  2. Neka neka… samo gradite! Kad plate kvadrat 2500evra može posle i struja da iskače, ni vode da nema… bitno je da se dosele i kupe stan u novoj opštini…

  3. Neka naprave park! Ali to se ne isplati. Investitore ne zanima parkovi i zelenilo! To ne može da se proda!

  4. Za početak Beograd i Srbija treba da ulaže u saniranje rupa po putevima, ne postoji deo grada u Beogradu i centar i periferija a da nije u rupetinama. Sramota i ta vlast i za Beograd-put i za Gradonačelnika

  5. I ne treba da zivi u Beogradu niko ko oseca prezir prema njemu i obrazovanim, civilizovanim ljudima kojih, na zalost sve manje ima u ovom gradu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.