Jovo Bakić na protestu ispred Prekršajnog suda: Gledaće „Povratak otpisanih“

Ostavite komentar


  1. Kako sam ja naivan, sve vreme ja živim u ubeđenju da se „Krov nad glavom“ bavi beskućnicima i onima koji imaju problem zbog zaplene stanova kad vidi ti njih, oni predvodnici protesta ispred suda i traže oslobađanje huligana što nema ama baš nikakve veze sa onim za šta se deklarišu. Još jedna podvala …

    1. Ljubisa , nisi ti naivan , nego se lukavo boris , zato stosi na budzetu.

    2. Ti si čoveče corav kod očiju samo gledaš Pink Heppi i RTS.

  2. Gospodin Bakić puno toga zna, ali izgleda jedno još nije naučio: revolucije i bune se ne najavljuju, one se pripremaju i, kad situacija sazri, pokreću (uz spremnost, podrazumeva se, da se ide na sve ili ništa, do kraja).

  3. Gradjanski bojkot svih ovih sudija i svih onih koji rade protiv naroda i drzave!

  4. Ministarstvo pravde treba da zna da je po Ustavu obavezno prisustvo advokata pri davanju izjave. Ako je to izostalo, zbog kršenja Ustavnih prava građana treba da odgovaraju sudije i tužioci. Ne može biti drugačije.

  5. Ministarstvo pravde,pa da ima pravde policija bi radila svoj posao.Hapse ljude koji protestuju a saradjuju sa nabildovanim ,uniformisani licima koja su bacala kamenje na policiju.Sramota.

    1. kao da gledam, vec sutra ce ga tabloidi razapeti u stilu;“kriger ubijen na kraju serije. sta nam to porucuje bakic?“

  6. Koliko su novinari Danas naivni ,izislo 10 osoba ispred suda i oni to nazivaju protestima.
    sns zlo. Jovo Bakic je rekao sto on i ti mislite ,a ne mi mislimo!

  7. Sudije doslo je vreme za STOP nasilju a da nije samo na plakatu po autobusima vec na delu , samo vi mozete da obuzdate nasilje , primenite Zakone ako vec postoje . Vreme je bitan faktor za donosenje presuda po predmetima svih vrsta . Nasilje postoji u Srbiji u svim sferama zivota ljudi .Kod nas je malo pavih Zakona po tim pitanjima zato treba neke primeniti koje mi nemamo iz evropskih drzava.

  8. „..tučeni su i zatvaran oni koji su mirno sedeli u parku, novinari koji su izveštavali, autistični mladić i deca ..“
    – Tačno !
    – Ali nisu ni tučeni, ni zatvarni a ni osudjeni oni koji su stvarno napadali policiju – članovi raznih „navijačkih grupa“, plus „neki“, kažu Dodikovi, dovedeni iz BiH i još neki „grupni elementi“ čije su se slike pojavile u medijima.
    – Ako nekome još nije jasno zašto – pa zato što ih upravo MUP štiti i kontroliše.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.