Jugoslavija je bila partija pokera

LJUDI, SEĆANJA  Goran Milašinović

Ostavite komentar


  1. Veliki covek, gospodin, odlican doktor i zanimljiv pisac. Eh kada bi ovakav covek hteo da vodi ovu zemlju….

    1. Oni koji znaju i vole da rade i od rada da žive, ne bave se politikom u vreme prvobitne akulmulacije kapitala. Čitaj prisvajanje narodnog ili državnog dobra. To čine oni koji mrze da rade ali vole da prisvajaju tuđe, a da pritom glume, Vučić i plače, da mnogo brinu za narod i državu. Marijo Vargas LJosa: “Politika nije za čistunce, ona je za ljudko biće u najgorem smilsu te reči.”

  2. Jugoslavija je bila partija pokera, u kojoj se do poslednjeg nije znalo ko koga uspešnije vara – igrači karte ili karte igrače – ali da su svi varali i jedno govorili, a drugo mislili, u to nema sumnje.
    isto je i sada, svelo se sve na varanje. vlast, drzava, opozicija, narod, ljudi, mediji, sve je doktore mucno.
    hvala vam za divan tekst

  3. Poštovani doktore, pametno i umešno ste uočili mane Jugoslavije.Ali, jesam li priglup ako smatram da je u toj državi bilo vere u vrlinu ljudsku i podsticanja iste?
    A sad se jasno oseća uzdizanje, opravdavanje i slavljenje sebičnosti, bezobzirnosti i sličnih svojstava. Učinilo mi se? Niste primetili, uz svu pamet i dar?

  4. postovanje doktore a da baci jednu procerani dofer iz trebinja.mi smo razbili drzavu da njeni stanovnici uz nesebicnu pomoc tkz intektualne elite plus Mantijasi puni zla i mrznja.To ja najbolje znam tri vojske promjenio JNA-VJ-VRS u istoj uniformi od 91 do progona 93 ljepse recen njihovim jezikom oslobodjenja trebinja.svasta sam vidio stelu rata ti goni svoje ja cu moje tj dogovoreni gradjanski rat uz nesebicnu pomoc mantijasa zlo kojeg ce se tesko rijesiti svi narodi pokojne-rahmetli SFRJ.iskreno nikad se nece zavrsiti do daske jer osveta ce biti a to ce da pocne tek za 3 godine.danas bjeze djeca onih koji su gonili svoje saborce a njihov podmlak ceka rodjen odrastao i koji zivi daleko od rodnog kraja roditelja.bice bice doktore svasta ma na kraju krajeva zabole me sta ce da bude.srdacan pozdrav doktore i svim ljudima dobre volje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.