Jurić: Krstić me prozvao po Vučićevom nalogu

Bivši Idol i tviteraš Nebojša Krstić izvređao doktora Radeta Panića i Igora Jurića

Ostavite komentar


  1. Kakvo politikanstvo doktora koji je više nego kompetentan da govori o zdravstvenom sistemu? O propustima u lečenju, o progonu lekara koji misle svojom glavom i sl. je više nego kompetentan.

    1. Idi Krlo, oa se kao lekar bori protiv korone. Sediš i truješ, spinuješ i tako zarađuješ. Nije te sramota? Pitanje je hipotetičko. Juče savetnik Norisa Tadića, fanas Bučića. Tebi je to normalno? Sramota si ove zemlje kao i razni rističevići i ostala braća po nefostatku pameti, stida, morala…fuj.

  2. Nebojša Krstić je personifikacija srpskog društva isto koliko i Atlagić, Jovanov ili Čomić.
    Komentari botova su metastaza.

    1. Krstić tvrdi da je njegov tvit običan i da Jurić nema razloga za ljutnju, a u tom tvitu mu kaže da nije borac protiv pedofilije, što u prevodu znači da mu je svejedno zbog nesreće koju je doživeo, tako bezosećajan može biti samo Vučić, kojemu je Krstić ulizica.
      Vučiću je vlast jedina stvar, koju želi u neograničenoj meri, svako ko ga ne podržava njemu je neprijatelj, mrzi ga iz dna duše, on je spasitelj, a ko to ne podržava, za njega je politikant, sve što rade njegovi piltroni po njegovoj je želji, ali ni njema nije mrsko, naprotiv uživaju u tome.

  3. Krstic je doktor.Ali on sam sebi nemoze da pomogne.Potrebna mu je pomoc,nekog strucnijeg doktora!

  4. Covece ti ode u politiku,stvarno sam te podrzavala i smatrala.da je borba koju vodis iznad svega plemenita i ljudska uu bol koji nosis,ali od sada smatram da si izmanipilisan i izpolitizovan ,a posebno,oko politicara pedofila,tu si se srozao.

    1. Nani, apsolutno ste u pravu! Taman pomislis , evo jedan normalan, izvan politike, radi svoj posao, kad ono…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.