Jutarnji programi srpskih televizija su gola politička propaganda

Dvojac "Mentalnog razgibavanja", Darko Mitrović i Veljko Pajović, o emisiji koja počinje da se emituje 1. aprila na Nova S

Ostavite komentar


  1. Bravo momci! Napokon malo da aktiviramo i mozdane celije, ovi nas ubise u pojam! Nadam se da cete svojom lucidnoscu uticati na mnoge da progledaju vec jednom!

  2. Dzaba ako ne mogu da slušam u kolima kad idem na posao. Čudo da Sbb pored tolikih televizija nema nijedan radio.

    1. Ko sto napisah dole, slušaj Daska i Mladju Alarm radio internet. Necenzurisano, informativno i bez dlake na jeziku o stanju u društvu, ali nauci se i mnogo o najraznorsnijim temama. Uzivaj.

    2. Ako sam dobro procitao,bice i live stream,za one kojima ne treba slika…
      Valjalo bi i zadrazati SMS kontakte…Lutajuci reporter je odlicna ideja…!! Pozdrav ekipi,a podsecaju na period,kada je isla emisija Tacno u poslepodne,sa vrlo revolucionarnom numerom…Sve nanovo i beskompromisno…

  3. Ljudi ko zeli pravi kritički jutarnji program, koji daje najtacniju dijagnozu drustva, uz neverovatni necenzurisani humor, taj odavno sluša internet radio i/ili podkast Daško i Mlađa -Alarm.

    1. Daško i Mladja??? Budaku,šta ti lupetaš…dobro si i živ… Ništa gore od obrazovane budale,tj budala… Gnev Srbije,Milan Milenković(edukuj se,bar malo)!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.