Jutka osuđen na tri meseca zatvora (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Znači švaler u pokušaju se udostojio da dođe na suđenje!

    1. Zna se sta je svaler u pokusaju. A zna se i sta je zlostavljac.

  2. Ima njih još po celoj Srbiji i mnogooo gori (bez ikakve politike ) samo je ovaj malo ograničeniji…
    Samo me zanima da li će neko postaviti pitanje gospodji na kome(i kada ) konkursu je ona dobila posao .

  3. Ne mogu da verujem! Izgleda da negde u Srbiji pravo i pravda ipak zive na istoj adresi! Kolega, cestitam na hrabrosti! Danas sam ponosan na Pravnu Struku!

  4. Bravo Marija! Tvoja hrabrost i istrajnost treba da budu spodstrek za svaku zenu kojoj se nesto slicno desi. Dobar advokat i sudija koji pravicno sude su za veliko postovanje. Svi koji su licno podrzavali Mariju su takodje borci za pravdu. Preostaje da odbranimo prava cestitog i divnog coveka Aleksandra Obradovica.

    1. Sta bravo sramota samo tri meseca, pa sad ce svi navaliti da da napstvuju zene, trbao je da dobije TRI GODINE MINIMUM

    1. Može orden od spc ali pod uslovom da proširi delatnost i počne da zlostavlja i dečake.
      Seksualno zlostavljanje dečaka je, naime, međju službenicima spc odomaćeno, što su pokazali ličnim primerima pahomije, kaćavenda, filaret…i ko zna koliko još, što je spc zataškala, kao što je i pomenute uspela da sačuva kažnjavanja.

  5. Bravo za sta????? Ovo je najgori dan za nju. Cela muka za 3 meseca prvostepeno. Ejjjjj Na kraju ce biti nanogica mesec dana

    1. Niko nije ni verovao da ovakvo sudstvo moze da ga osudi….u tome je pobeda….osim ako apelacioni ne vrati na ponovno odlucivanje po njegovoj zalbi….ipak je on pomogao mnogima da se docepaju placeva na kopaoniku.

  6. Čestitam sudu i tužiocu na hrabrosti pored političkih pritisaka na kraju je ipak pravda pobedila, a Jutki želim fin tretman u zatvoru.

    1. Kakva bre hrabrost. To je dogovor ,da na budućim suđenjima dobije 60 dana uslovne i tačka.

  7. Ja se pitam,kakva to zvezda na čelu ovom zlostavljaču sija?Izbegava ročišta,utiče na svedoke,zastrašuje,preti a pri svemu tome hoće da ljupka sve što suknju nosi?Meni je baš
    Ljigav,sa veliko lj.

  8. Tri meseca je malo a i ta tri meseca ne verujem da ce provesti u zatvoru. Dobice nanogicu ili se uopste nece pojavljivati a racunace mu da je odsluzio. A gde je naknada za pretrpljenu bol?

    1. Vidi se sto je pretrpela bol, nije on vodio monolog. Marija uopste nije naivna kako se predstavlja.

  9. Osim ćirilične nepismenosti , postoji velika razlika između deska i administratora Danasa . Nemoguća je 100% idejna čistota među komentatorima !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.