Kabina zlatiborske žičare nosiće ime Novaka Đokovića 1Foto: Opština Čajetina

Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina, saopštio je da će jedna kabina zlatiborske panoramske žičare „Gold gondole“, poneti ime Novaka Đokovića.

„Kao što sam i obećao Novaku Đokoviću, pre pet godina na Zlatiboru, na „Drugarijadi“, kada smo, takođe, sarađivali sa njegovom fondacijom, u znak poštovanja prema njemu lično i njegovim sportskim uspesima, humanitarnom angažmanu, jednu kabinu zlatiborske „Zlatne gondole“ brendiraćemo imenom najvećeg ambasadora Srbije u svetu, imenom našeg, a svetskog Noleta“, izjavio je Stamatović.

On se još jednom zahvalio Đokoviću i njegovoj fondaciji koja je, zajedno sa Opštinom Čajetina, finansirala otvaranje vrtića u zlatiborskom selu Ljubišu, u delu prostora seoske škole koji rekonsruisan i potpuno opremljen.

Stamatović je, prilikom jučerašnjeg otvaranja vrtića, a toj svečanosti su prisustvovali Novak i Jelena Đokvić i drugi, kako je saopštila Opština Čajetina, „podsetio Đokovića da mu je, pre pola decenije, uručio maketu tada buduće, a danas stvarne gondole i da se od tada sve promenilo na Zlatiboru, jer je Čajetina“, kako se navodi, „zahvaljujući panoramskoj „Gold gondoli“, postala svetska turistička destinacija“.

„Neizmerno smo zahvalni Novaku Đokoviću na donaciji, kao i na poseti Ljubišu i Zlatiboru. Nadam se da će naša uspešna saradnja trajati dugo i da ćemo u budućnosti realizovati još ovakvih i sličnih akcija. Ime Novaka Đokovića i Čajetine idu jedno uz drugo – Novak je broj jedan u svetu, a opština Čajetina, Zlatibor i naša gondola, kao najduža gondola na svetu, takođe su broj jedan“, zaključio je Stamatović.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Kabina zlatiborske žičare nosiće ime Novaka Đokovića”

  1. Može i naziv neke ulice u Beogradu po Noletu! Mislim sada kada je dobar sa Vulinom i Vesićem!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.