Kabinet predsednika i Vlada Srbije poslali 500 maski redakciji Danasa

Ostavite komentar


  1. Poslaće vam on i konjsku glavu, samo polako.

    1. Svaka cast na gestu! Nadam se da cemo se izboriti sa ovim virusom sa sto manje gubitaka. Ostanimo kod kuce!

  2. Ovo bre nešto mnogo smrdi! Ne bi ja…baš …tako lako…ma.

  3. Svaka cast na gestu, ali da primetim da u krusevackoj bolnici zdravstvenim radnicima nedostaju maske, pa ih kupuju za svoje novce. Ponavljam lep gest, ali hajde mnogo manje marketinga pa da vlast pocne da lici na ljude.

  4. Novinari su posle lekara možda najviše izloženi virusu i sigurno će im poslate maske dobro doći u obavljanju svakodnevnog posla.

  5. Providno izlizan propagandni potez . . . za koji dan sam ce se pohvaliti kako eto je poslao maske a u isto vreme vam zabranjuju prodaju u kioscima ugrozavajuci vam egzistenciju i postojanje vasih pisanih izdanja . . .
    PS
    “ Ne veruj Latinima ni kad poklone daju „. . . narodna poslovica . . .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.