Kablovska u Brusu jutros proradila nakon što je nestala pred emitovanje ispovesti Marije Lukić

Ostavite komentar


  1. Ko je onemogućio? Moja pok. baba. Uzalud im trud. Istina dolazi do gradjana. Dovoljna je bila i najava. Taj manijak je još uvek predsednik opštine? To je zastrašujuće. Još nisam videla, da li su se „zaštitnice“ žena iz SNS oglasile? Brankica Janković? Vesna Stanojević?

  2. Ne mogu da verujem da jedna ljudska olupina, jedna džukela, ili više udruženih džukela, mogu da se bave ovakvim stvarima a da im niko ništa ne može? Ko je ovaj čovek? Koga on drži u šaci kada može da se javno bavi nedozvoljenim radnjama, da šikanira celu opštinu pa i da im ukida programe? Čime je on uspeo da potkupi vladajuću koaliciju? Da li je nekome dao novac, da li je on čovek za obavljanje nekih prljavih poslova, KO JE ON? Mislim da je ova epizoda čisti dokaz da gospodin drži u „šahu“ odredjene ljude u vrhu vlasti i da su zbog toga indiferentni prema njegovim sociopatskim postupcima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.