Kad renoviranje postane šifra za cenzuru: Kako je „spisak ‘nepodobnih’ postao bogatiji za Kesića“

Poslednjih godina više tribina, promocija i predstava otkazano u poslednji čas

Ostavite komentar

  1. Niste ni vi zvali Acu Lukasa da vam peva na proslavi, pa on zbog toga ne protestvuje svakog dana u javnosti.

  2. Sta bi mi bez Vladdimira, trola broj jedan. Aca Lukas nije ni bio pozvan, pa nije mogao da bude otkazan. Jedno nema nikakve veze sa drugim. Ali eto, to je izgleda najbolje sto SNS elita ima da ponudi. Prema svecu i tropar.

  3. Cenzure otvorene ili prikrivene, ima uvek i svuda. Ona nije nista novo niti neuobicajeno. Ono sto je novo i neuobicajeno u celoj prici je ekstremno nizak nivo inteligencije iz koje proizilazi obrazlozenje zabrane Kesicevog nastupa. Inteligencija osobe koja je zabranila nastup je adekvatna IQ vlasti koja je postavila Subotickog cenzora, i to je upravo ono sto najvise zabrinjava. Ovo nije nikakva lokalna epizoda jednog rodjenog oportuniste i cankoliza, nego indikator drustvenog uredjenja Srbije.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

28. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.