Kako je korona virus doveo do „pandemije na dva koloseka“

Ostavite komentar


  1. Svet već placa cenu sto nije pomogao siromašnim zemljma i to kroz inflaciju nastalu kao posledica prekida lanca snabdevanja usled pandemije . Već sad se trosak meri u hiljadama milijardi dolara. Sto je 100 puta više nego profit od vakcina ili 10 puta više od troška vakcinacije siromašnih zemalja.

  2. Kako se u praksi pokazuju nedostaci vakcinacije tako „stručnjaci“ menjaju svoje preporuke i mišljenja, prilagođavajući ih novonastaloj situaciji i potpuno zanemarujući šta su do juče govorilii koje su procedure primenjivali. Razlog više zašto im ljudi ništa ne veruju!

Ostavite komentar


Društvo

Građani Zaječara upali u Skupštinu grada tokom protesta protiv izgradnje kamenoloma, odbornik opozicije prokleo one iz vlasti (FOTO, VIDEO) 10

Građani Zaječara upali u Skupštinu grada tokom protesta protiv izgradnje kamenoloma, odbornik opozicije prokleo one iz vlasti (FOTO, VIDEO)

Građani Zaječara probili su obezbeđenje i ušli u hol Skupštine ovog grada tokom današnjeg protesta protiv izgradnje kamenoloma u selu Mali Izvor, a ubrzo nakon toga, druga grupa građana je ušla u salu preko terase. Uprkos upadu građana u Skupštinu Zaječara, zakazana sednica je počela. Odbornik opozicije prokleo je odbornike vlasti, unevši sveću u salu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.