Kako nekome ko živi u normalnoj državi objasniti situaciju u Srbiji?

Predrag Blagojević, glavni i odgovorni urednik Južnih vesti, o svom životu u Kanadi

Ostavite komentar


    1. Ja bih samo na kraju vaseg komentara zamenio tacku zapetom i dodao „jos“.

  1. Veliki umovi raspravljaju o idejama. Srednji umovi raspravljaju o događajima. Sitni umovi raspravljaju o ljudima.

  2. Zivim u Americi i sve je slicno..Mozete zamisliti sledece:u devet navece podnio sam zahtev za penziju (onlajn) ujutru u devet zovu me i kazu mi kolika je penzija i da posaljem racun na koji ce biti vrsene uplate, od kuce registrujete kola i stampate registraciju, ne idete da vrsite uplate u bankuili postu, samo nosite karticu, svu kupljenu robu vracate u roku od 30 dana bez pitanja zasto, svi vam se osmehuju (i policajci) da mislite da su blesavi, na vratima vecih radnji docekuju vas sa dobro dosli, a pri odlasku hvala na poseti, bez obzira kupili sta ili ne i……. mnogo toga/P.S.Pozdravljam Anu i njenu digtalizaciju.

  3. Нисмо ми, господине ништа гори од тих странаца! уосталом, какви год да смо ми никога не угрожавамо и не нападамо! А шта ти странци раде Србији вековима ? Колико пута су нас само бомбардовали ни криве ни дужне? Они су нас бомбардовали кад се завршио Други светски рат да нам утрпају свог шпијуна Тита који је све време уништавао Србију! Таман подигнемо главу они нас урнишу! Како можемо и да уредимо своју државу кад нам не дају! Рвемо се са злом кије нам приређују, са шпијунима, издајницима, сатанистима!Никад се небих дивила странцима јер их презирем!

    1. E baš ste za žaljenje, uskogruda spodoba, ne mogu reći čovek, jer to sigurno niste. Jadan vam život, sa takvim stavom.

    2. Vi ste, gospodjo, izgleda dobro naucili strucno gradivo od Vecernjih novosti i Expresa devedesetih, preko Dnevnikovog dodatka do danasnjih tabloida. Niste u pravu da mi nikoga ne ugrozavamo. Pitajte nase komsije a pogledajte i sta su vama uradili. Zelim vam sve najbolje. Niste vi krivi.

  4. Volim da slusam ljude koji zive u inostranstvu i kada pricaju trude se da istaknu samo najbolje i sve je ruzicasto.E pa dragi moji nije to bas tako. I tamo ima mnogo propusta u sistemu samo se to ne istice

    1. Prvi put cujem da neko ko zivi u inostranstvu govori da je sve „ruzicasto“. Nasuprot. Ali vecina problema je ipak u kategoriji – normalni, ne nenormalni kao u Srbiji. Nema zemlje na planeti koju su osnovali i vode belci a da je u jadnijem stanju od Srbije (BiH mozda?). Ali jeste tacno da se cesto precutkuju lose stvari. Osim puvadzija cije je misljenje bezvredno uglavnom to rade deca koja nece da brinu svoje roditelje koji su ih tamo oterali.

  5. Da li će ikad Srbija imati administraciju koja će biti u službi građanina? Mi to ne znamo, biramo samo lopove, lažne patriJote, bahate ulicare, ljude bez morala ..Ali, treba da se zapitali :da li smo to mi? Ili samo izaberemo najgore medju nama? Ako smo to mi, ne zaslužujemo ni da imamo osmeh na licu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.