Kako rektor niškog Univerziteta komentariše pad te institucije na CWUR rang listi za 55 mesta

Ostavite komentar


  1. Važno da je rektor zaposlio i ćerku i zeta na fakultete Unverziteta u Nišu.

  2. Ko vodi UNI dobro da je uopšte u prvih 2000. Čovek se nikada nije bavio ni naukom, a ni nastavu ne drži već 20 godina i kako da se očekuje da zna da vodi univerzitet. Pri tom, čim otvori usta, slaže. Nisu svi univerziteti u Srbiji gotovo jednako rangirani, UB je, recimo na 348. mestu iste te liste.

  3. Kako loše rangiran, a rektor toliko radi? Čovek je na svim projektima koje Univerzitet u Nišu ima, radi non-stop, ko o čemu on o nauci, oko njega na prorektorskim mestima sama naučna elita… Dobro hajde, potkrade se po neki plagijat, ali sve su ovo zlonamerne kritike rektora koji se več četvrti mandat žrtvuje za ovaj univerzitet. I on, a i čitava njegova porodica.

  4. Niški univerzitet je leglo nepotizma. Antić i njegova bratija uništavaju trud svih onih koji su vredno učili. Antić je kancer UNI, kadar DSS, URS, DS, a sada SNS. Dok je njega i Vitka Radomirovića, Niš će sve više zaostajati …

  5. Ne ulazeći u to koliko niški univerzitet nazaduje, napomenuo bih da nije tačno da je niški univerzitet najgori naš državni univerzitet. Srbija ima i državni univerzitet u Novom Pazaru (ima i privatni tamo) kao i državni univerzitet u Prištini koji je izmešten u Kosovsku Mitrovicu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.