Kako su beskućnici u Novom Sadu preživeli karantinske vikende?

Solidarnost u doba korone

Ostavite komentar


  1. Hocete da se slogiramo od uvodnog pasusa? Bar stavite pod navodnike da znamo da je iz nekog prethodnog teksta. Svaka cast onima koji su prepoznali problem i na vreme reagovali. Za razliku od ratnog stanja, mislim da su tokom karantina/epidemije ljudi vise skloni da misle samo na sebe i svoje bliznje.

  2. Ja sam beskucnik u Srbiji.Za sve beskucnike nebih komentarisala samo oni znaju kako im je a sve ostalo je prazna prica i hvalospevi pojedinaca jer nikome neznaci nista konzerva hrane na 1 dan.(Primer )
    Sto se mene licno tice iskljucivo pisem u svoje ime bolje da sam mrtva nego ulicarka ili beskucnik isto je.To je jedina zelja koju sebi zelim za praznike drzave „pravde“a za ostale ljude nebih komentarisala niti znam ali zelim im dug zivot puno zdravlja.ALI jedno su zelje tra la la i slatkorecivost koju mrzim a drugo je realnost.Pa u svoje samo ime a volela bih da se javno cuje i glas ostalih bolje da se izglasa zakon po sistemu dobrovoljno naravno pa lepo humano streljanje.ISTO JE JER ZIVOT BESKUCNIKA JE STRASAN BLAGO RECENO.HUMANA SRBIJA NECE NI TO.Da nebude nesporazuma iskljucivo u svoje ime pisem.I da dodam em sam beskucnik ulicarka em trpim teror.I mnoooogo sta u zemlji dembeliji.Alal vera.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.