Kakvo obaveštenje su dobili roditelji iz „Ribnikara“?

Ostavite komentar


  1. Ispravno, ceo plan rehabilitacije dece i saosecanja sa nastradalima je zaista potreban, neka im je vecna slava, i da se nikad vise ovako nesto ne dogodi.

  2. Postoje video zapisi na kojima se vidi da je K.K. maltretiran od strane vršnjaka. Policija ih ima. I dalje se stvari guraju pod tepih i izbegava odgovornost.

Ostavite komentar


Društvo

NDNV: Iza kampanje linča na Dinka Gruhonjića stoji Srpska napredna stranka 10

NDNV: Iza kampanje linča na Dinka Gruhonjića stoji Srpska napredna stranka

Ako je iko i sumnjao da iza kampanje linča, stotina pretnji smrću i hiljada šovinističkih uvreda koje su izrečene na račun programskog direktora NDNV-a i univerzitetskog profesora Dinka Gruhonjića, kojem je ugrožena elementarna fizička bezbednost, kao i njegovoj porodici, stoji Srpska napredna stranka, današnje saopštenje te partije je to potvrdilo, saopštavaju iz Nezavisnog društva novinara Vojvodine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.