Kamioni na Horgošu čekaju pet sati, automobili se zadržavaju pola sata na granici sa Crnom Gorom 1Foto: Beta/Uprava carina (arhiva)

Kamioni na graničnom prelazu sa Mađarskom Horgoš na izlaz iz zemlje čekaju pet sati, dok se na prelazu Kelebija sa istom državom na izlazu zadržavaju tri sata, poslednji su podaci Uprave granične policije.

Teretnjaci na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj kod Šida takođe čekaju tri sata, dok se na prelazu Batrovci sa istom državom na izlazu zadržavaju do dva sata.

Putnička vozila na graničnom prelazu Kotroman sa Crnom Gorom na ulazu čekaju oko 30 minuta, navodi Auto-moto savez Srbije.

Na naplatnim stanicama duž autoputeva u Srbiji nema zadržavanja vozila, saobraćaj je umerenog intenziteta, a jedino je tokom noći na severozapadu zemlje moguće prolazno naoblačenje sa slabom, kratkotrajnom kišom.

Od sutra pa do 5. oktobra će zbog radova na rehabilitaciji kolovoza za saobraćaj biti zatvorena petlja Smederevo (Ralja)

Tokom izvođenja radova, na toj petlji, u oba smera biće zatvorene izlivne i ulivne rampe, a saobraćaj će biti preusmeren na alternativne pravce, petlju Požarevac i petlju Kolari.

Do 30. novembra na trasi Majdanpek-Rudna Glava odvijaće se radovi na rehabilitaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

I dalje su u toku radovi na petlji „Žednik“, zbog kojih je u smeru granični prelaz Horgoš-Novi Sad za saobraćaj zatvoreno uključenje na auto-put prema Novom Sadu i isključenje iz pravca Horgoš.

Alternativni putni pravci su petlja „Subotica Jug“ i petlja „Bačka Topola“.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.