Kancelarija za IT i eUpravu osvojila nagradu u Londonu

Ostavite komentar


  1. U sedistu EBRD-a odrzana svecanost…to ti je nagrada za kredite koje ce deca koja jos nisu rođena da otplacuju i u ime Srbije vracaju. Sram te bilo i tebe i g. brnabic na kome potenciras. Jaka ti nagrada, u konkurenciji ti Estonija i Moldavija bile. Blago vama sa nepismenim simpatizerima kad mozete da im plasirate ‘nagrada iz Londona’.

  2. “U ovoj kategoriji nasle su se kompanije koje su implementirale inovativne prakse”… evo CIA, FBI i DEA ce da dodu kod tebe i kod g. brnabic na obuku…vec su let rezervisali. Vise vredi bilo koji crtez iz vrtica nego ta tvoja nizerazredna nagrada, a gde ti je urucena je potpuno nebitno.

  3. Jaka ti je nagrada, urucena u sedistu EBRD-a. To ti nagrada za kredite koje je Srbija uzela, a deca koja nisu jos rodena ce da otplacuju i kredite vracaju. Nagrada je nizerazredna, a gde ti je urucena je potpuno nebitno. Neobrazovanim sns sipatizerima je zvucno London.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.