Kancelarija za mlade iz Vranja raspisala javni poziv za učešće u pružanju usluga sa posebnim pogodnostima za mlade 1Vranje, Foto: Dušan Pešić/Danas

Kancelarija za mlade grada Vranje raspisala je javni poziv ustanovama, preduzećima i firmama iz privatnog sektora, kako bi učestvovali u pružanju usluga sa posebnim pogodnostima za mlade na teritoriji grada Vranja.

Pravo na ostvarivanje korišćenja usluga sa posebnim pogodnostima imaju mladi uzrasta od 15 do 30 godina, sa prebivalištem na teritoriji grada Vranja i koji su državljani Srbije.

„Cilj grada Vranja za izdavanje omladinskih kartica korisnicima usluga sa posebnim pogodnostima je motivisanje mladih sugrađana sa teritorije grada da se što više uključuju u kulturna, sportska dešavanja i slobodne aktivnosti u gradu i na taj način doprinesu kvalitetnom razvoju društvene sredine i okoline“, rekao je Luka Trajković, koordinator Kancelarije za mlade u Vranju.

Korišćenje usluga sa posebnim pogodnostima na teritoriji Grada Vranja moguće je ostvariti samo uz posedovanje „važeće personalizovane omladinske kartice“.

„Zainteresovane ustanove, preduzeća i firme prijavljivanjem doprinose sprovođenju Strategije unapređenja položaja mladih grada Vranja 2021–2025. godine, u skladu sa Zakonom o mladima i Nacionalnom strategijom za mlade“, dodao je Trajković.

Rok za dostavljanje prijave je 14 dana od dana objavljivanja Javnog poziva, odnosno od 27. juna do 10. jula.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kancelariji za mlade Vranje, u ulici Heroji sa Košara 1, pozivom na telefon 063/408 751 ili slanjem imejla na [email protected].

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari