Gradski odbor SPS-a u Požarevcu izabrao je kandidate za narodne poslanike, koji će se naći na njihovoj listi na vanrednim republičkim izborima, zakazanim za 16. mart. Socijalisti su izabrali Srećka Bosića, direktora Opšte bolnice u Požarevcu, a sa liste žena Dušanku Kukolj, potpredsednicu Gradskog odbora SPS-a.

Kandidata je izabrao i Gradski odbor Demokratske stranke, koji se odlučio za Gorana S. Petrovića, predsednika ovog odbora i nekadašnjeg načelnika Braničevskog upravnog okruga.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Požarevcu prvi je izabrao kandidate za narodne poslanike, koji će se naći na njihovoj listi na republičkim izborima. Članovi GO jednoglasno su izabrali Veroljuba Arsića, zamenika šefa poslaničke grupe SNS-a u Narodnoj skupštini. Od ženskih kandidata izabrana je Vesna Todorović, zamenica direktora u JKP „Komunalne službe“, ekonomista po struci. Za nju je glasalo 19 članova, dok je njih 14 glasalo za njenog protivkandidata Vesnu Pejić, potpredsednicu Gradskog odbora SNS-a i članicu Gradskog veća Požarevca zaduženu za obrazovanje. Izbor Veroljuba Arsića i Vesne Todorović biće konačan nakon što prođe verifikaciju Okružnog odbora SNS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari