Kapetan Dragan: Danila Vučića i mene napada novinarska gamad

Ostavite komentar


  1. Ratni zločinac ne treba da se pojavljuje u javnosti, ali i to svedoči o mirotvoračkoj politici preobučenih radikala. Jednom ratni huškač, uvek ratni huškač!

  2. Ratni heroj,okrivljen za ubistvo premijera?Kao sto ste Vi kapetan tako je i on ratni heroj.Sramota koja se ne moze oprati.Oni koji misle kao Vi su se radovali po ubistvu premijera i to je za neke normalno.Koliko ste potpisa skupili?

  3. Otkud vama pravo ,,kapetane,,i ostalim virtuelnim Srbima da sebe tako nazivaze. Da niste Vi , Danilo i ostali brendirali Srpsko poreklo i da ste vi ti koji procenjujete kako izgleda i treba da bude Srbin.. Pala je Krajina a ti si pobegao kad je diktator naredio … Sram te bilo, ubnovčavaš sve što se da unovčiti..

  4. Kada pomislim da ne možemo kao društvo da padnemo niže, surova stvarnost me uvek demantuje! Strašno je da najveći deo medijskog prostora zauzimaju ovakvi i slični opskurni likovi i još u svemu tome imaju obilatu finansijsku i svaku drugu pomoć ove tzv. države!
    Trućanje o unutrašnjem i spoljnom neprijatelju i kojekakva „patrijotska“ trabunjanja danas su najunosniji biznis za ogromnu gomilu neradnika i lezilebovića.

  5. Dobro bre narode, koji i kakav bre „kapetan dragan“ O kakvom se profiteru i hohstapleru radi koji naziva casne novinare gamadima ? Ko je to njega ovlstio da radi bilo sta ovde u ovoj zemlji ?

  6. Da li je moguce da Udruzenje novinara Srbije daje prostor osudjenom ratnom zlocincu,koji ubicu premijera drzave koju smatra svojom,naziva patriotom.? I koja je politicka poruka ovakvih akcija? Da se ubijaju politicki neistomisljenici? Ljudi,zaustavite se!

  7. @Jovan: ovaj lik nije ratni huškač, huškač je neko ko drugoga pošalje u zločin, ovaj lik je ratni zlikovac.

  8. On priča da se novinari prodali zapadu, a ima Australijsko državljanstvo i tamo živeo godinama.

  9. Trebalo bi „Danasu“ dodijeliti Pulitzerovu nagradu, kad bi je bilo, kao u USA, za istraživačko novinarstvo.

  10. U čemu je zasluga ovoga lika i avanturiste , da dobije velike pare i stan ? U tome što je Srbe u Hrvatskoj poveo u rat , koji se u onim okolnostima nije mogao dobiti i čiji je rezultat nestanak 400 000 Srba iz Hrvatske , a on dao vetra petama ? Veliko je delo uradio za srpstvo .

  11. Ne treba nama nikakva druga „gamad“, kad imamo sve vas (u izobilju) – prave pravcate štetočine, probisvete, kriminalce, ubice, lopove, lažove, „komandante“ i ostale „heroje“…

  12. E jado, heroj koji je pobegao u Australiju i kao beda kukao kada su ga hapsili. Sramota.

  13. Ineresantno, sam sebe naziva herojem, poziva se na patriotizam a u stvari misli na pljackanje

  14. Šta ćete, dešava se da kada čovek ostari malo podetinji, ali ovi što postanu vulgarni i drčni mi nikada nisu bili jasni. Ako već ovaj deka objašnjava ko su patriote i pravi Srbi a ko izdajnici i gamad, morao bi prvo da poradi na svom poznavanju jezika, obzirom da srpski ne priča kao maternji.

  15. Dno dna vise od ovakvih likova a i slicni njemu…nazalost mi smo od 2003 otisli u ambis….pogledajte strukturu samo vlasti…blam!

  16. A svi znamo sta se sa nama gamadima radi, zar ne? Kad se zlo proglasi patriotizmom opasno je pokazati da nisi zao.

  17. Ovde podrzavam heroja koji je krvario dok su.pametnjakovici bezali da nebudu mobilisani sram vas bilo ,ziveo kapetan….

  18. Da je neke srece i da nikada se nisi ni pojavio. Usrecio si nas i devedesetih a i sada nasao si bratiju .

  19. Nismo dosli do dna,kopamo mi jos.Na izborima potvrdjujemo gde idemo.Kako rece umni covek:Spasa nam nema,propasti necemo, ustvari hocemo.

  20. Srbija je jedina zemlja gde osudjeni ratni zlocinci imaju buducnost.Gde se zaboravljaju zlodela kojima su doprineli.Gde mogu da nastave sa stetocinskim delovanjem kojim cela nacija ostaje u opisu genocidnog genetskog koda.Dokle vise.

  21. Moram napisati…I car Lazar je poveo srbe u unapred izgubljenu bitku…I svi ga slave…I cast onoliko srpskih vojvoda I kapetana u prvom svj.ratu a u ovim zadnjm ratovima 90-ih dok ih pojedini molinari nazivaju rating zločincima…e pa u pravu oni sto kazu dokle si Srbijo dosla I na sta spala…velicajte parade ponosa…svaka cast posteni srbi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.