Karcinom dojke godišnje odnese 32 autobusa žena

Ostavite komentar


    1. Ne znam za uticaj silikona na rak dojke, ali znam za genetsku predispoziciju da ga neka zena dobije, kao i za druge uzroke koji nemaju veze ni sa kakvim peticama. Da se razumemo, ne opravdavam nikakvo vestacko povecavanje grudi, ali to sigurno nije glavni razlog ove bolesti.

  1. bla bla bla. vec 4 godine ne mogu da dodjem do ginekologa u domu zdravlja, a hirurzi u njima i ne rade. sve sam preglede platila. sta sa onim zenama koje nemaju para? to treba da resavate a ne vozikanje i kampanje. sta nam znace kampanje kad ne mozemo do lekara???

  2. Karcinomi su nuspojava zagađene životne sredine, zagađene vode i vazduha. Pogotovo vazduha u gradskim sredinama zimi. To niko ne rešava, a svi se prave kao da taj problem ne postoji. Pošto je to „tihi ubica“, ne vidi se, pa ljudi misle da nije opasan.

  3. Veoma porazavajuca činjenica!
    Ali da nedodje do panike ili do kontra indikacije, javnost Srbije bi takođe trebala znati o kojim autobusima se radi i na kojim linijama (gradski ili prigradski )
    Jer imamo MAN i IKAR krntije a od modela harmonika t.j.zglobni a od linija navešću samo Prestonicke 44 običan i na primer 23 koji su uglavnom harmonikasi! !!
    I sad kad se povuče crta i saberu putnici i običnog i Dallape busa dobijamo različit broj putnika namernika a sam tim i broj pacienata! !!
    Zato pazite šta mislite i pišete, jer već ionako imamo brojeve iz Jula meseca u vezi nečeg drugog a to sve skupa samo podize tenzije u društvu i doliva ulje na vatru, već pregrejane situacije sa kojom se susrećemo takoreći svakodnevno.
    Hvala ?

  4. Godinu dana su mi karcinom dojke lečili pantenol kremom i antibioticima. Karcinom je dostigao 2 stadijum metastaze na limfama.Tužila sam zdravstveni centar i naravno izgubila. Sad mi izvršitelji odbijaju od plate ja plaćam bolnici odštetu. Godinu dana bez i jedne analize sem ultra zvuka i rečenice pratićemo mladi ste za karcinom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.