Iako se organizator Moto klub Čivija dobro pripremio za treći Bajk parti, kiša je sprečila dolazak većeg broja gostiju. Prošle godine na ovim susretima učestvovalo je više od hiljadu bajkera, a ove godine oko 600. Došli su iz svih krajeva Srbije, kao i iz susednih i drugih evropskih zemalja.

Iako se organizator Moto klub Čivija dobro pripremio za treći Bajk parti, kiša je sprečila dolazak većeg broja gostiju. Prošle godine na ovim susretima učestvovalo je više od hiljadu bajkera, a ove godine oko 600. Došli su iz svih krajeva Srbije, kao i iz susednih i drugih evropskih zemalja. U subotu su u kampu na Letnjikovcu održana jedinstvena takmičenja bajkera u ispijanju piva, nadvlačenju konopca, bacanju gume…U popodnevnim časovima bajkeri su provozali svoje mašine ulicama grada, a za razliku od ranijih susreta pridružilo im se znatno više domaćih motociklista.
Na potezu od Šapca prema Majuru bajkeri su prikazali svoja umeća koje je pratio veliki broj gledalaca. Uveče je koncert u kampu na Letnjikovcu održala Riblja čorba, a prisustvovalo je, pored bajkera, nekoliko hiljada uglavnom mlađih Šapčana, kao i onih starijih zaljubljenika u rok. Juče su bajkeri, posle zajedničkog doručka, krenuli svojim novim odredištima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari