Kisić Tapavčević posetila renovirani Dom za decu i omladinu u Beogradu 1Foto: FoNet/Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević posetila je danas Dom za decu i omladinu „Drinka Pavlović“ u Beogradu čije su prostorije renovirane uz podršku Fondacije princeze Katarine Karađorđević, saopštilo je Ministarstvo.

„Deca su najveće naše bogatstvo i svako ulaganje u decu jeste ulaganje u budućnost, a osmesi na njihovim licima govore da smo na pravom putu“, rekla je Kisić Tepavčević, koja je Dom osetila sa princezom Katarinom Karađorđević.

Ministarka Kisić Tepavčević je istakla da je jedan od prioriteta rada Ministarstva boračka i socijalna pitanja poboljšanje uslova kvaliteta života dece i svih korisnika koji su smešteni u ustanovama socijalne zaštite.

Ministarstvo je u poslednje dve godine za unapređenje kvaliteta života i boravka dece u Domu za decu i omladinu „Drinka Pavlović“ izdvojilo 60 miliona dinara, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari