Kisić Tepavčević: Krizni štab ni u jednom trenutku nije izgubio kontrolu nad epidemijom

Ostavite komentar


  1. Krizni stab nije mogao da izgubi ono sto nije ni imao. Kontrolu. Sve je vidljivije da ce nas gospodja DKT uskoro gledati sa pozicije politicara.

  2. stab ni u jednom jedinom trenutku nije imao nikakvu kontrolu, nije razumeo nista, niti je ikada znao sta radi, niti sta treba da se radi. Sve je to potpuno isto i sads, samo je jos veca zbunjenost, nerazumevanje, nesnalazenje, haos i izgubljenost u svim elementima

  3. Provaljeni ste da ste totalno podlozni uticaju ljudi iz vrha drzave i da ne postujete datu zakletvu tj da stalno nesto krijete od javnosti
    Ja bih se na vasem mestu sam povukao

  4. Kakav moralni i profesionalni kredibilitet ima DKT, posle svih ociglednih zloupotrebakriznog staba, da bilo sta kaze? Njoj i njenim pajtasima iz tzv staba niko nista vise ne veruje.

  5. Kazite to svima koji su nekoga izgubili, ako smete, jer ste VI nesposobni da se bavite svojim lekarski pozivom zarad politike.

  6. Krizni štab praktično i ne postoji. Sve odluke je donosio i donosi Vučić. Štab je samo dekor. Zbog toga nam se sve ovo i dešava.

  7. gos. Kisic odavno vam u Srbiji malo ko veruje . Poverenje ste izgubili od kada ste struku zamenili za politiku tu je bio vas pocetak i kraj .
    Nazaost,, za ovaj potez nije vam dugo trebalo.
    Ubedljivo najvece poverenje gradjana ima dr. Todorovic .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.