Kisić Tepavčević negira da je njen brat sklopio ugovor s EPS-om vredan tri miliona evra

Ostavite komentar


  1. I baš slučajno firma njenog brata,
    i baš slučajno firma Brnabićkinog brata,…,
    bratija.
    Možda si tada bila u Bosni, ali mi smo taj „burazerski“ rad apsolvirali još 90ih.

  2. Tacno, informacije su javno dostupne. Samo idite na sajt te firme i videcete gospodina Kisica navedenog kao izvrsnog direktora te firme.

    Ne mogu screenshot da okacim ovde za slucaj sa promene sajt u medjuvremenu, ali po fejsu mozete i sami da ga nadjete. Ljudi ga dele, a Kisicka bi volela da cenzurise.

    1. U pravu ste, na njihovom sajtu stoji da je on CEO. Sa druge strane, u APR-u njega nema među zakonskim zastupnicima.

  3. Ovo je jos jedna velika sramota u nizu velikih sramota koje se svakodnevno cine…

  4. Tako je i dr Neša Megatrend iz Sava Centra tvrdio za oca da nema ništa sa Krušikom! I šta? Za sada ništa! Laž je postala naša svakodnevnica.

  5. Stvarno nije u redu, ministarka se čak nije ni čula sa bratom taj dan kada je firma u kojoj nije direktor dobila posao.
    Kako onda neko može da posumnja u pravilnost tendera.
    Koliko li su puta učestvovali i pobeđivali na državnim tenderima dok ona nije postala ministarka? A koliko dugo već radi u toj firmi? Kada (ni)je postao direktor? Bonusi i premije iz vedra neba?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.