"I Darija Kisić ubačena u bubanj Željka Mitrovića": Marinika Tepić o gostovanju ministarke na TV Pink 1Foto FoNet/Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju

„Darija Kisić, kao jedan od najviših državnika ove zemlje, ministarka u Vladi ove zemlje, ne samo da megafonu Željka Mitrovića i Aleksandra Vučića (Jovani Jeremić) nije rekla zaustavite se, prestanite to da radite, zar i dalje niste svesni posledica ovakve agresije i nasilja u javnom prostoru. Ne, nego je klimala glavom potvrdno i još je i dodala da je sve to usmereno na Vučića. To je novi krug pakla“, kaže za Danas Marinika Tepić, šefica poslaničkog kluba Ujedinjeni i potpredsednica SNS, komentarišući ponašanje ministarke Kisić tokom gotovanja u jutarnjem programu Pinka.

Da podsetimo, dok je Jovana Jeremić, voditeljka Pinka upoređivala proteste „Srbija protiv nasilja“ sa počiniocem masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar“, kako je rekla, sa monstruoznošću osumnjičenog za tragediju u Ribnikaru, Darija Kisić, ministarka za brigu o deci i porodici klimala je glavom, potvrđujući da je Jeremićeva u pravu kad tvrdi da se na protestima „vrši sekundarna viktimizacija roditelja koji jedva dišu“.

Nije se usprotivila ni kad je Jeremićeva dodala da su protesti neka politička frustracija prema vladajućem režimu, koga ne mogu da dobiju na izborima i da je tragično za jedno društvo da uopšte postoje takvi ljudi. Dok je voditeljka Pinka govorila, ministarka Kisić je potvrđivala, a onda se i nadovezala da su prvi protesti imali neki komemmorativni karakter, ali da je prošlo 40 dana.

„Kako je vreme odmicalo počeli su da se okupljaju ljudi u toj šetnji koji jasno pokazuju šta im je cilj. To je prevashodno politički cilj koji je usmeren ka predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću“, rekla je Kisić.

Komentarišući ponšanje ministarke Tepićeva kaže da znada bi sada trebalo da kaže da je ništa ne iznenađuje od osobe čiji se porodični budžet dramatično povećao od kada je postala Vučićeva ministarka, preko njenog rođenog brata, posebno koji je dobio enormne iznose i poslove od države.

„Ali, moram da vam priznam da jesam iznenađena. Ovim sam potpuno zatečena da su ministri i državnici do te mere ubačeni u bubanj Željka Mitrovića i da do te mere saučestvuju u potpunom dekomponovanju moralnih načela, vrednosnih, istine i pravde i sve to bez trunke srama! Osim odevnih kombinacija, ceo sadržaj, poruke, nivo komunikacije i odgovornost, rečnik, ponašanje, sve, ni u čemu se ne razlikuje od najgorih rijalitija“, zaključuje Marinika Tepić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari