Kisić Tepavčević: Treća doza se preporučuje svima koji su vakcinisani pre šest meseci

Treća doza neće biti obavezna, već je preporuka za određene grupe stanovništva

Ostavite komentar


  1. Prekasno. Strasno je to koliko se neodgovorno ponasaju ovi ljudi. Mi koji smo vakcinisani drugom dozom kineske vakcine i nismo razvili antitela (T-celijski imunitet nije izrazen kao kod ostalih vakcina) zlopatimo se vec vise od pola godine i pokusavamo da sacuvamo sebe i svoje bliznje u potpuno razularenom okruzenju. Ujedinjeni emirati i Bahrein vec mesecima daju trecu dozu fajzera onima koji su primili sinofarm i to se tamo pokazalo kao dobro. INEP i drzava imaju podatke ali ih iz nekog razloga ne objavljuju. Umesto sto vakcinisete turiste trebalo je da date trecu dozu neke efikasne vakcine nama, valjda nasi gradjani imaju prioritet, od naseg novca su kupljene te vakcine i placeni ti zdravstveni radnici i politicari. Sacekali ste da bude preko 1000 zarazenih dnevno.Sramota!

  2. Kakva porvrda za trecu dozu? To samo maloletnicima treba. Odrasli odu i prime vakcinu

  3. Znaci i za Kona Premijerku i nju.Ja necu trecu dozu do god se ne vakcinisu oni koji nas lece oni koji uce nasu decu policija.Sramota vakcinisace ljude u starackim domovima jer moraju vakcine da se potrose a ne vakcinisu osoblje koje tamo rade

  4. Primio takođe dve doze sinofarma, antitela 27 donja granica 50. Želim sada da primim pfizera. Nemojte zamajavati narod, sve te vakcine su placene iz naseg dzepa.

  5. Na pitanje, koja vakcina se preporučuje kao treća doza. Ministarka u svom stilu i duhu odgovara kao televezijski lik Milić Barjaktarević „ne rekosmo, izbegosmo“ 🙂

  6. kad cete vi iz KŠ da počnete da nosite maske ? Kad se završi epidemij ili !!??

  7. Pacijenti koji nakon transplantacije organa primaju imunosupresivnu terapiju preventivno ili zbog rejekcije treća doza vakcine neće imati efekta.

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.