Kladovo: Počela javna rasprava o Lokalnom antikorupcijskom planu 1Foto: J. B. K.

U opštini Kladovo, do 4. jula, biće sprovedena javna rasprava o nacrtu Lokalnog antikorupcijskog plana u opštini Кladovo, za period od 2022 -2027 godine.

Opštinsko veće Kladovo pozvalo je sva zainteresovana pravna i fizička lica u opštini Кladovo da daju svoje predloge, primedbe i sugestije na nacrt Lokalnog antikorupcijskog plana u opštini Кladovo za period od 2022-2027 godine.

Tekst nacrta Lokalnog antikorupcijskog plana u opštini Кladovo za period od 2022 -2027 godine dostupan je na uvid u opštini Кladovo, kao i na opštinskom internet portalu.

Javna rasprava o ovom dokumentu sprovodi se od juče, a trajaće do 4. jula i učesnici u njoj mogu svoje predloge, primedbe i sugestije da dostave pisanim putem ili elektronskom poštom.

Opštinsko veće opštine Кladovo organizovaće sastanak 4. jula na koji se pozivaju svi rukovodioci odeljenja opštinske uprave Кladovo, predstavnici javnih preduzeća, ustanova, udruženja građana, sredstva javnog informisanja, kao i sva druga zainteresovana pravna i fizička lica, navodi se u javnom pozivu za javnu raspravu o nacrtu Lokalnog antikorupcijskog plana u opštini Kladovo.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari