Kladovo: Uhapšeni sa 708 tableta psihoaktivnih supstanci 1Foto: EPA-EFE/FILIP SINGER

U saradnji sa graničnom policijom, kladovska policija uhapsila je četvoricu Zaječara kod kojih pronašla i oduzela 708 raznih tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci. Njima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Portparol Policijske uprave Bor saopštio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кladovu, u saradnji sa graničnom policijom Кladovo, uhapsili A. B. (45), J. A. (45), К. A. (21) i M. J. (24) iz Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U saopštenju se navodi da je granična policija u „renou“ koji je vozio A. B. i u kojem su se nalazili ostali osumnjičeni pronašla i oduzela ukupno 708 raznih tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci.

Osumnjičenima je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari