Odbačene sve četiri prijave Kliničkog centra protiv Klinike za kardiohirurgiju u Nišu zbog navodnog neetičkog postupanja

Ostavite komentar


  1. Iz Niša sam,lekar.
    Ovo ima samo u Srbiji.
    Ne dao Bog da si bolji u necemu ili da rafis u interesu pacijenata.
    Ode ti glava
    Bolje da cutis, da se ne pravis pametan i ne mesas glavnim bajama u sticanju privatnog novca u drzavnim klinikama kao npr.da rsfis besplatno u interesu pacijenata.
    Jos da nesto objavis kao rad,pads te vole pacijenti, pa da budes korektan lekar a da nisi mamin i tatin sin kao 80% KC Nis- pa ti si ko lekar onda za djubre. Tad di dobar samo nemcim,srbima si trn u oku.
    Gde ces da radis i jos da nesto znas? Pa jos i besplatno!
    Stvarno su se ovi sa kardiohirurgije opadno zajebali sto znaju, rade pa josocisteliste cekanjaa uzputnesto i objave.Bruka bre gde vam to pade na pamet!
    Svi pod hitno knjige u sake i dapolaze B2 nemacki jezik…

  2. Bravo doktore! Istrajte i samo hrabro. Dobićete veliku podršku da srušite korumpiranu vlast u Nišu i budete primer mnogim drugima. Nismo mi u provinciji građani drugog reda! Ipak je ovo 21.vek!

  3. a sada će da se uključe „krupni igrači“ u slamanje kičme prof. Miliću i ostalima na klinici.A verovatno će krenuti i „glavni genitalac“ da ih napada i iznosi nebuloze i laži „da bi narod razumeo“!!!!!!!! Brine me samo ako nesposobno.nazadni lopovi uspiju??!! Ostaće Niš bez svih tih ljudi na klinici – verovatno će u npr. Švabiji biti sa radošću dočekani!!!!! A vi narode – pa i dalje se prodajite i glasajte za sendvič u „zlatnom dobu“!!!! I naravno, spremite pare pa u privatne ordinacije – ni tampo nema liste čekanja??!!!!

  4. Sram ih bilo obadvojicu.O kovidu i vakcinama vec smo shvatili igru i placamo zdravljem ceh,dok su se debelo drugi ugradili znajuci sta ce nas snaci posle vakcina.
    ec smo videli

  5. Страшно.Ако си добар за пацијенте ниси за колеге.Ако се у опште могу назвати колегама а и докторима.Браво за кардиологе све честитке.Шта треба да чекаш две или три године или нађи везу и плати.Срамота и брука.

  6. Istina mora da izadje.Jesu doktori sa kardiohirurgije provlaceni kroz blato i napadani sto su radili i skinuli liste cekanja.To nije nekom odgovaralo.Zasto zapitajte se.Privatne prakse, preusmeravanje pacijenata.Kvare namerno magnetne rezon.Skenere.Sve je kod njih u igri samo da se novac uzima.Bolnica im sluzi da preusmeravaju pacijente.Sjanim doktorima sve najbolje u daljem radu.

  7. Све похвале за рад клинике и др. Милића. Вашим радом и радом свих на клиници пружена нам је будућност и здравији живот и за то Вам Хвала. Завидних и пакосних ће увек бити, а на свима нама је да их препознамо и јавно игноришемо као зло.

  8. Pakost i zlobu direktora Perisica ne shvatam. On je pluskvam perfekat i pokusava da unisti jedino dobro u niskom UKC. Klinika za kardiohirurgiju je ispred bilo koje klinike u UkC Nis po svemu, kadrovima, opremljenosti, radu, redu, strucnosti, disciplini….. . Krajnje je vreme posle ovih gluposti da dr Perisic ode sa mesta direktora i zbog njegovih afers da mu se ime zsboravi.

  9. SNS ološ! Urušio bi zbog PRIMITIVIZMA sve što je dobro i što vredi!
    Mada , realno, izglasavajući ih ovaj narod i ne zaslužuje bolje!!!
    Ja bih ga prepustila “ kvazi“ SNS stručnjacima, pa nek ih leče!

Ostavite komentar


Društvo

Danas je Međunarodni dan fizičke aktivnosti 10

Danas je Međunarodni dan fizičke aktivnosti

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) je u cilju podizanja svesti celokupne svetske javnosti o značaju i važnosti redovne fizičke aktivnosti u očuvanju i unapređenju dobrog zdravlja i blagostanja 10. maja 2002. godine pokrenula globalnu inicijativu za obeležavanje Međunarodnog dana fizičke aktivnosti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.