Knežević (Narodne patrole): Krivične prijave protiv urednika N1 i Nove S

Ostavite komentar


  1. Najgore na čitavoj priči je to što zvuči poprilično uverljivo, da ne kažem da je verovatno i istinita

  2. Kud se zaturi vaše čuveno „istraživačko novinarstvo“..
    Mogli bi da upriličite mali napor i dozvolite da predstavnici Narodnih patrola gostuju uživo na vašim „N“ kanalima… ako ste zaista demokratični…

  3. Haha…stvarno je smesno/ zalosno povezivati ovu grupu sa Vucicem. To bi novinari pomenutih medija stvarno morali da znaju bez obzira da podrzavaju njihove akcije ili ne, zbog objektivnog informisanja. Ali, gde bi “novinarstvo” otislo kada bi bilo objektivno? Zapravo pitanje je kakav je danas uopste profil novinara ( pogotovo Informera, Blica, i ostalih tabloida ) i ko diktira politiku medija? Da se ne pravimo blesavi, zna se tacno kakvu ( i ciju) politiku sprovode srpski / svetski mediji.

  4. Članovi narodne patrole imaju fond reči od oko 100,nemaju u glavnom nikakve škole,tek po neki ima srednju. Maltretiraju i šikaniraju građane Srbije,a njihovi pripadnici su huligani, navijači i uličari. Njihove vođe su na žalost predsednik Srbije i ministar policije i još neki političari iz SNSa. I čemu mi da se nadamo?
    Ili da idemo iz Srbije ili da ih skinemo sa vlasti što pre.
    Da je ovo normalna država kao što nije,već bi te tzv. narodne patrole bile u istražnom i dobile krivičnu prijavu.
    Ispada da će brat Đura praštati nama što nas tukao.

  5. Ja sam deo naroda, a vi niste nikakva moja patrola. SA je tridesetih patrolirala takodje, a znamo kako su završili. Pojeo vuk magarca.

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša 10

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je upozorio da u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju očekuje pojačanje košave čiji će najjači udari danas i sutra na jugu Banata dostizati i 28 metara u sekundi - oko 100 kilometara na sat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.