„Bio sam u pritvoru jer sam uhapsio Koluviju“: Ko je Milan Isakov, inspektor protiv koga je podignuta optužnica?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Šta je čudno kad je svedočio protiv mafije, a mafija je preuzela vlast u Srbiji, i šta tek običan narod treba da očekuje?????

  2. Inspektor za borbu protiv narkotika koji iznajmljuje „nargile“ i gazi redom duznike za iste. Ne zna se koje gori.

  3. Само ви немојте да га браните својим лажима. Добро нам је познато ко је Исаков,још један корумпирани полицајац

  4. Ove teorije zavere da država stoji nasuprot Isakoa ne piju vodu! Dotični je sam kriv za svije postupke jer je zloupotrebio svoj polozaj

  5. Čekaj sad, jesi li tukao mladiće i uzeo im novac (da ne pominjem „iznajmljivanje“ nargila), ili su te uhapsili ni zbog čega?

  6. Ne sme se ponoviti situacija kao sa sumnjivom smrti inspektora Jovića, čiju tragičnu smrt ne bi smeli da zaboravimo. PRAVDA ZA IV ODELJENJE ! 1.400 dinara? Naći nekog sitnog krimosa da laže i optužuje, nije teško. Pun je SNS takvih članova.

  7. DROGA S NOGU ILI…?

    Poljoprivredno dobro droge i igrom s njom je najinteresantnija i najkriminalnija narko lokacija u zemlji, a i vrapci znaju, osim političara, da je najveće narko dobro i zove se „Jovanjica“. Da li ima političara koji nije osetio mirisa čuvene biljke na ovom dobru. Na kraju okrivljuju se i gube posla, a zatvaraju ih, a to su inspektori, a ne narko dileri. Najpre je vlasnik imanja „Jovanjica“ Predrag Koluvija osetio zatvorski dah, a sada predstoji to isto i inspektorima. Korisnici produkata „Jovanjice“ viđeni političari drže se po strani, a čeka ih obznana i iskijavanja grehova svojih nedela na kraju. Još nije dokazano da se na pomenutom dobru gajilo indijsko ili naše konoplje. Naše konoplje je dobro za izradu zatvorskih garderoba. Jedva se čeka ko će sve ih nositi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.