Ko ide u polufinale "Survivora"? 1Foto: Promo

Nakon večerašnje borbe za opstanak u „Survivoru“, polufinalisti iz plavog tima su Goran, Nevena i Tena i oni će se boriti da uđu u finale takmičenja, a iz crvenog to su Nađa, Milica i Stefan.

Nakon što su Milica i Stefan obezbedili sebi mesto u polufinalu takmičenja, Nađa Erić i Stevan morali su da se bore za jedno mesto koje je preostalo.

Nađa je u duelu odnela pobedu i ona je treći polufinalista Survivora iz crvenog plemena.

Za Stevana je takmičenje ovde završeno, a zanimljivo je to da je ovo već peti put da Nađa bude sa nekim u duelu i svaki put je pobedila.

Nika Rakić, koja je mnogima bila i favorit za pobedu, takođe je ispala iz Survivora nakon duela.

Ona je, kao i uvek, bila pozitivna i vesela.

„Nika šta ćeš poneti sa sobom iz Survivora?“, upitao ju je voditelj Boki Perić, a Nika je šaljivo odgovorila:

„Šta god nosila, sada imam deset kilograma manje, pa će biti lakše.“

Dakle, sada su poznati svi polufinalisti iz plavog tima – Goran, Nevena i Tena i oni će se boriti da uđu u finale takmičenja.

Prethodno, „Survivor“ je odredio četvrtfinaliste crvenog plemena, a to su Nađa Erić, Milica Dabović, Stefan Nevistić i Stevan Stevanović. U plavom plemenu to su Nika Rakić, Tena Tomljanović, Goran Špaleta i Nevena Blanuša.

Kako se bliži finale „Survivora“, menjaju se pravila igre, te se prema novim pravilima više ne takmiče cvreno i plavo pleme jedni protiv drugih – sada se svako bori za sebe.

Finalne epizode očekuju se za vikend, kada će četvrtfinalisti učestvovati u borbama za pobedu.

Podsećamo, u jednom timu bili su hip-hop muzičar Igor Lazić Niggor, cross-fit trener Maša Kuprešanin, glumica Mina Nikolić, konobar Vladimir Govedarica, profesor fizičkog Branko Milošev, košarkašica Milica Dabović, studentkinja Nađa Erić, fitnes trener i radnik Crvenog krsta Stefan Nevistić, igrač ragbija i diplomirani ekonomista Stevan Stevanović kao i life couch Ivona Koković.

U drugom timu svoju izdržljivost su testirali pevačica Ivana Banfić, magistar kineziologije Goran Špaleta, fitnes instruktor Kristian Rauch, studentkinja kineziologije Nika Rakić, studentkinja marketinga, društvenih medija i odnosa sa javnošću Sanja Močibob, kondicioni trener i suvlasnik teretane Tomislav Rubinjoni, studentkinja Pravnog fakulteta Sumejja Šejto, radnik teretane Viktor Bobić, studentkinja pejzažne arhitekture Tena Tomljanović i konobar Roko Simić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari