Ko u Šapcu ima pravo na besplatnu obuku engleskog jezika? 1Arhiva, Foto: Centar za stručno usavršavanje Šabac

Gradska uprava grada Šapca raspisala je Javni poziv nezaposlenim licima za obuku prvog nivoa poznavanja engleskog jezika A1.

Pravo na prijavu imaju nezaposlena lica koja se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje – filijala Šabac, sa prebivalištem na teritoriji grada Šapca i završenom srednjom školom.

Obuka će se sprovoditi tokom 2023. godine, za grupu od najviše 15 polaznika.

Prijave na osnovu Javnog poziva, podnose se Gradskoj upravi grada Šapca, na propisanom obrascu, koji se može dobiti na jedinstvenom šalteru u zgradi Gradske uprave ili se mogu preuzeti sa zvanične internet stranice.

Uz obrazac prijave, potrebno je priložiti i uverenje da je lice na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, fotokopiju lične karte, za lične karte bez čipa, odnosno očitani podaci za lične karte sa čipom, kao i kopiju završene stručne spreme.

Obuka je namenjena nezaposlenim licima, koja žele da povećaju mogućnost zapošljavanja, odnosno, podizanju kvaliteta ponude na tržištu rada.

Gradska uprava grada Šapca, program realizuje sa Centrom za stručno usavršavanje, u čijem će se Trening centru organizovati edukacija.

Za obuku se mogu prijaviti i zaposlena lica, ali je u tom slučaju, cena po osobi 13.000 dinara.

Polaznicima koji uspešno završe obuku, Centar za stručno usavršavanje Šabac izdaće Potvrdu o savladanom programu Obuke za engleski jezik, za stečene kompentencije na nivou A1 Evropskog okvira za poznavanje jezika.

Javni poziv otovren je do popune mesta.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari