Kockar: Zrenjaninci kupuju vodu dok vlast troši novac iz budžeta 1Foto: M.P./Danas

Ne samo da građani Zrenjanina nemaju pijaću vodu već skoro dve decenije, nego da još uvek niko nije odgovarao aN to što je aktuelna vlast učinila sve što je mogla da potroši novac iz budžeta, ali ne i da građanima obezbedi pijaću vodu, upozorila je poverenica GO DS Alisa Kockar.

„Godine prolaze, a podnete krivične prijave stoje u nečijoj fioci. Za to vreme oni koji su višestruko oštetiti budžet našeg grada, koji su svojevoljno i bahato novac građana upumpavali u investicije koje Zrenjaninu nisu donele ništa dobro, i dalje su na pozicijama odlučivanja. Afera u vezi sa takozvanom fabrikom vode nije još ni blizu rešavanja, a već su najavili novu nedovoljno promišljenu investiciju, izgradnju prečistača otpadnih voda,” kaže Alisa Kockar.

Zrenjaninske demokrate podsećaju i da sve dok se problem ne reši, građani svakodnevno kupuju vodu u balonima, vodu koja je nedavno i poskupela, zajedno sa svim ostalim namirnicama. To je, za demokrate, i nedopustivo i neoprostivo.

“Jedini način da građani Zrenjanina konačno dobiju pijaću vodu, ali i da oni koji su nas lagali deset godina odgovaraju pred zakonom, jeste da vratimo teme važne za Zrenjanin u Narodnu Skupštinu i na javni servis, pa da tako i smenimo vlast. Zato pozivam sve Zrenjanince da 3. aprila izađu na birališta, pokažu da nisu zadovoljni radom aktuelne vlasti i tako pruže priliku onima koji imaju plan i volju za rešavanje problema koji muče građane da se dokažu na delu,” poručuje kandidatkinja za narodnu poslanicu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari