Koga za predsednika

Most Radija Slobodna Evropa

Ostavite komentar


  1. Slažem se sa gospodinom Komšićem u više stvari. Prvo, Janković je prošao zenit svoje popularnosti. Drugo, stranke u opoziciji suviše drže do svog nego nekog zajedničkog interesa koji bi ih mogao ujediniti uku jedinstvenog cilja. Treće, iste te stranke nisu apsolutno ništa naučile iz prošlosti, posebno iz sopstvenih grešaka, jer i dalje zadržavaju svojevrsni kult ličnosti tj njima upravljaju već viđena lica koja su se biračima već popela na glavu, da se tako izrazim. Što bi se reklo, kod demokrata ništa novo, a narod je sit iste priče.

  2. Pitanje na koje se vec zna odgovor,predstavnik vladajuce stranke ce biti ubedljivi pobednik jer jedino oni vrede

  3. Nije problem imati jednog kandidata opozicije, problem je kako promentii narod, on glasa a ne kandidat.

  4. Ni Tramp da je kandidat opozicije ne bi pobedio Vučićevog naprednjaka pa ma koji to bio.

  5. Dobra je ova analiza ali joj fali jedna dramatičnija opcija. I nije baš to nerealan ishod. Šta ako ovaj izgubi izbore a u međuvremenu se pomiri sa vojskom i poveća im plate? Hoće li se i on i svi nesposobni ministri, svi direktori javnih preduzeća, silni funkcioneri i sekretari, hoće li se armija SNS ovih ljudi koji su poput hidre zauzeli sva značajna mesta u državi, povući mirno uz par rečenica ostavke? I uz spremnost da, ako su to zaslužili, odgovaraju pred Zakonom?

  6. Ne znam zašto vlada nedoumica ko bi to mogao da bude novi predsednik Srbije. Kako to da medijima, analitičarima, nije jasno da se u Srbiji veruje ubedljivo najviše Vučiću. i pobediće svaki kandidat iza koga on stane. Nema tu nikakve filozovfije, kod naroda tako stoje stvari.

  7. Kada se sve uzme u obzir sta su dvojica profesora izjavila na temu zajednickog kandidata proevropske opozicije, moze se reci da ni Jankovic ni Jeremic nemaju taj kredibilitet koji bi mogao da pomrsi racune kandidatu naprednjaka. Iza kandidata SNS stala bi citava **vojska** disciplinovanih glasaca.To je masinerija koja veruje Vucicu i ako se on ne kandiduje a licno podrzi predsednickog kandidata, taj ima ogromne sanse i da pobedi.

  8. Iskreno, nemam nista protiv Jeremica i Jankovica, ali se zna da nemaju bas neke sanse za predsednika. Srbija podrzava vladajucu stranku i premijera. Svakako bi dobili neki procenat glasova ali nedovoljan za njihovu ambiciju.

  9. Maja: Ma građane više niko ne može prevariti. Oni najbolje znaju ko vodi politiku u njihovom interesu i tome će dati svoj glas.

  10. Potpuno se slažem da opozicija ovakva kakva je sada nema nikakve šense da ostvari neke značajnije rezultate. Oni što su znali pokazali su za 12. godina koliko su bili na vlasti. A šta su pokazali to smo dobro videli i još bolje osetili.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.