Koja i kakva veštačenja su pomogla Vučićevom kumu Nikoli Petroviću da izbegne krivičnu odgovornost?

Ostavite komentar


  1. Bravo za Faraona,tako se poštuje kum! A, ne ko Knjaz Miloš i Karađorđe. Sekira pa glavu na panj. Ne daj svojih 50.kumova ni po koju cenu, pa makar bili pijani i drogirani.Hapsite sitnu boraniju pa za gram trave na robiju.Neka u travi uživaju bogati a sirotinja neka uživa u (brlji) rakiji sa Kalenić pijace.Kum nije dugme! Ah, da pa kumovi su Voja, Toma i faraon.Uzdravlje Srbijo.

  2. Pa šta, ako je čovek malo popio, povukao neku liniju koke, seo u auto i zakucao se u auto nekih bezveznih osoba, koje Aci nisu važne kao njegovi kumovi. Kum nije dugme, pa zato kumovi predsednika mogu da voze preskupe automobile, drogirani i pijani, da vređaju i psuju policiju (što mogu da razumem) i jure se s njima po gradskim ulicama, ne mareći da li će neko u takvoj, ludačkoj, vožnji da nastrada. Pa šta? Ko nam je kriv što biramo normalne i poštene ljude za kumove a ne bagru i bitange, kakvi su, kao beli medvedi, zaštićeni kumovi predsednika.

  3. Pun mi kofer tih kumova.Vucic je u njihovim kandzama ako ih firne gotov je!!!!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Odbačen zahtev za izuzeće tužioca Stefanovića u slučaju protiv policajaca koji su otkrili Jovanjicu 9

Odbačen zahtev za izuzeće tužioca Stefanovića u slučaju protiv policajaca koji su otkrili Jovanjicu

Apelaciono javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je zahtev za izuzeće Glavnog javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva (VJT) u Beogradu Nenada Stefanovića od postupanja u predmetu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije VJT u Beogradu koji se vodi protiv okrivljenog Milana Isakova i drugih, a koji je 7. maja 2024. godine podneo branilac okrivljenih Milana Isakova i Miloša Vešovića, advokat Marko Drašković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.