Koje službene automobile koriste čelni ljudi Subotice, Novog Sada, Zrenjanina, Kragujevca, Užica, Niša, Majdanpeka i Novog Pazara

Ostavite komentar

  1. Mala (velika) ispravka za autora teksta. Najskuplja Honda CR-V 2012 godiste na nasim sajtovima polovnih automobila se ceni 11500€, a ne 35000 kako ovde pise.

  2. Čudno. Škoda je zaštitni znak naprednjaka. Ranije behu mečke i ajkule. Biće da je u pitanju neko „pranje“.

  3. A to sto po Vučevića redovno dolazi Passat, to je verovatno njegov lični. A ne, on je rekao da nema auto…

  4. Ako ste napisali da je Popović iz Majdanpeka nasledio službeni vozilo, zašto niste napisali i za gradonacelnika Subotice Bakića da je i on nasledio vozilo, da isto nije nabavljeno u vreme njegovog mandata.

  5. Honda CRV 2012. godište samo u ludilu može da košta 35.000 evra, pre će biti 9-10.000

Ostavite komentar

Društvo

Očevi na odsustvu zbog nege deteta: Šta je pokazala računica - da li se isplati? 8

Zaglavljenima na aerodromu u Frankfurtu ponuđen let za Beograd u ponedeljak, putnicima iz Rima obezbeđen prevoz autobusom o trošku države

Lekarima koji su na aerodromu u Frankfurtu ostali bez prevoza za Beograd ponuđeno je da se njih 40 u ponedeljak vrati letom u 12 za Beograd, a da ih 60 odleti avionom do Sarajeva i Zagreba, a odatle autobusom kući, objavila je danas Radio-televizija Srbije, navodeći da je za putnike iz Rima obezbeđen prevoz autobusom o trošku države.

Naslovna strana

25. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.