Kolaps u Beogradu zbog neorganizacije gradske vlasti

Istovremeno raskopavanje glavnih gradskih ulica u senci Vesićevih napada na televiziju N1

Ostavite komentar


  1. Nije neorganizacija nego želja gradske vlasti da se sve završi u roku, i da se ne kasni sa radovima.

    1. Ti verovatno ne zivis u Beogradu I nisi se, peske umoran po ovom vremenu vracao kuci. Ko zna gde si ti? Blago ljudima sa takvim mozgom, zive duze

      1. И ти ћеш се наживети, док за тебе мисле Ђилас и остали мајстори који су упропастили овај град. Прича о возилима у строгом центру је смешна и нико је више не поставља, али малограђани навикли да се паркирају уз своје степениште и не одустају од накане.
        Остало им „од Бабе“.

    2. Higija nije upoznat/a da postoji mentalna higijena?. Njemu/njoj ova satanska organizacija koja vrsi vlast priprema rogove da im nasadi pa da predstava bude originalna sa muflonima I ostalim rogatim zivotinjama?

    3. Ni Vesićeva neće goreti do zore. Pozdrav svim botovima ma gde živeli.

  2. Pomenute rekonstrukcije se ne sprovode ako je sudeći prema stanju u ul Kraljice Marije. Danas pre podne potez od Ruzveltove do Starine Novaka preko 200 meteara dužina i trideset širina,nekoliko ljudi i toliko vozila na početku i kraju .Tako da nikakav zamenik gradonačelnika nemože da baci u drugi plan pusto gradilište ili kolaps saobraćaja u okolnim ulicama.

  3. Najlakse je okriviti vlast za sve. Cak je predsednik kriv i sto je kisa pala

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.