Kolegijum RTS-a odgovorio Draganu Đilasu i „Kolegijumu RTS-a“ iz senke

Ostavite komentar


  1. Nigde u ovom pamfletu kolegijum RTS-a da pomene naprednu interesnu grupu koja poseduje drzavu Srbiju, od institucija, sudova, sluzbi bezbednosti, finansija, do medija i nacionalnih frekvencija ukljucujuci i RTS. Ali oni bi da blagovremeno „izveste misiju EU i medjunarodne novinarske organizacije“ o pritisku koje osecaju. Ni stida ni srama. Nase dno se jos ne vidi sa ovakvima, mi jos dublje tonemo.

  2. Nazoveš sebe nezavisnim medijem i onda legitimno pljuješ po svakome ko je malo drugačiji.

  3. Dobar voditelj (Spiker)procita vesti,nasmesi se,klimne glavom,i zavrsi,ne cita romane da ,,Uveseli,,narodne mase

  4. Ne pripadam ni jednoj stranci. Ali po mom viđenju program RTS je očajan. Imate samo nkoliko emisija koje vredi gledati. I nije teško uočiti da verno služite snsu. Nadala sam se da će Sandra Perović uvesti više kulture i kodeksa oblačenje u emisije,ali…Tako ,dragi moj RTS često vam emisije liče na treće razredni vašar,a tek novogodišnji program 000…

  5. rts,sram vas bilo,prodane ljušture, zašto plaćam vaše laži,jadan je narod sa vama.

  6. Pa oni pomno gledaju N1 i Novu S kada su umeli tako precizno da citiraju opoziciju! Pa da, i oni bi da znaju šta se dešava.

  7. RTS je jadan i bedan, veruju mu tamo gde ništa drugo i ne mogu da čuju. Naša velika zajednička sramota. Ali, kada se promeni politika, pričaće nam da su tako morali i da su oduvek bili uz nas, uz narod koji misli. Samo, čini mi se da to neće proći.

  8. Svako vuce na svoju stranu,ali da je rts-u tema u dnevniku 60-70% Vucic(kad kazem Vucic mislim i na sns) to stoji,i da se glas opozicije ne cuje I to stoji,moze rts da pise demante koliko hoce sto se vidi vidi se.

  9. Koje ste vi gluposti pisali.Rumuni su trideset godina trpeli Čaušeskua zbog hvalospeva o njemu.Vi ste sinonim za vlast Aleksandra Vučića.Trio iz Sarajeva devedesetih:Smajlović,Vučić,Bujošević.Zašto Bujošević nije u penziji,odavno je po godinama trebao da uradi.

  10. Trebali ste da navedete sve sto je G-din. Lazovic rekao a ne samo jedan mali deo koji ide vama u korist. Sta vam znaci „debata“ da li je to ono kada predstavnici vlasti pricaju bez prestanka i niko ne moze da dodje do reci ili ono kao svako prica 2 minuta ili tome slicno. Gospodo, koliko je pre i posle debata bilo gostovanja predstavnika vlasti pa i g. Vucica a koliko predstavnika opozicionih stranaka samostalno??????????? Bice promene vlasti jednoga dana ali nije sigurno da ce biti vas i zao mi je sto nisam u mogucnosti da izdvojim iz racuna onu stavku koju vam mesecno placam jer ne vredite ni „pisljivog boba“ sto narod kaze. Napredno. Ziveli

  11. Ово са РТС морају одговарати за кршење закона о јавном сервису и за свој рад у интересу мафије, а против интереса домовине и народа.

  12. Jadno se brane. Kada se setim koliko sam se ranije divili Bujosevicu, pre RTSa. Vlast je slatka i cilj je zadržati je sto duže. Zao mi je sto moram da plaćam a ne gledam

  13. Jadni program, sa jadnim voditeljima i emisijicama. Nikako da dirnu u srž problema. E tu je kvaka. A tek filmski program, repriza, reprizine reprize. Jadno i bedno.

  14. Počeh s čitanjem ovog teksta, ali kad videh da RTS svoju naprednjačku propagandu pokušava da kamuflira profesionalnizmom i objektivnim novinarstvom – odustah. Bizarno.

  15. RTS i Novosti , po promeni vlasti , ukinuti , urednistva rasterati , da im vise nikad rec novinarstvo ne padne na pamet .

  16. Odgovor RTS je vrlo neprofesionalan,uvijen da nas sve sludi,u svakom slucaju tesko nama jer nas niocemu bitnom ne obevastavaju.U svakom slucaju jadno je kakav nam je javni servis i sve ostale tv sa nacionalnom frekvencijom

  17. Fuj… Odgovor kolegijuma RTS-a „pomalo“ liči na retoriku AV… Kao da ga je on pisao… A kolegijum se potpisao… U kakvom smo mi mulju

  18. Pa ne može Javni servis biti mnogo drugačiji od javnosti kojoj je namenjen, budimo pošteni i stavimo se na mesto urednika svih oblasti, da li bi uspeli biti m ogo bolji , ili možda i ori.

  19. Pa dajte malo kreativnije i raznolikije! Mislim da ste otpušteni iz SNS ekipe, pa se uhlebili „daj šta daš“. Copy paste niže vrste. Pod dva, pustite bar neki od desetina i desetina komentara koji se slažu sa odgovorom RTS-a.
    Ovako samo dokazujete teže iz odgovora RTS-a.

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.