Kolegijum RTS-a: Opozicija hoće da nas linčuje, zašto niko ne reaguje?

Ostavite komentar


  1. Pa dobro, nemojte da sutra kada rezim ode u istoriju bude „nismo znali“, sami sebi krojite sudbinu. klacari jedni! bujosevici jedni!

  2. Pocnem da citam pa odustanem sve iste ili slicne price stalno a pitanja ostaju otvorena do nekog novog vremena. Nece vas lincovati opozicija ali za poziciju nisam siguran ako prihvatite da saradjujete sa opozicijom. A podvlacenje certe kada se desi moracete mnogo da se pravdate i izvinjavate da niste razumeli zahteve opozicije ili bolje reci naroda koji protestuje na ulicama gradova po Srbiji. Ziveli

  3. Problmeje sto 5. oktobra nisu pozvani SVI na odgovornost, ne samo Komrakov, vec i urednici, novinari, spikeri, kamermani…

  4. Placam taksu za RTS i to ne jednu a ne gledam je jer placam kablovsku i mogu da gledam profesionalne televizije N1 i Novu .Sto zaposlenima u RTS -u smeta opozicija a ne smeta im taksa koju i clanovi opozicije moraju da placaju.Podrska opoziciji da dno dna televiziju promeni i da navedena objektivno obavestava gradjane o svim aferama u neuredjenoj pravnoj drzavi Srbiji ili da se ugasi.

  5. Gospodo, baš ste se oslili i prodali za šaku soli,vi se finasirate narodnim a na Vučićevim novcem,preterali ste ga!

  6. PA kako opozija da DODJE do reci kad sedi sa radikalima. Normalni ljudi sa njima ni u kafanici ne mogu da razgovaraju o problemima u nasoj SRBIJICI a kamoli pred kamerama. 100 posto su u pravu.

  7. Ako smem da primetim… Vlast je ta koja vas pritiska. Vlast je ta koja vam menja nadzorni odbor ili kakav već odbor. Predstavnici vlasti su ti koji uvek upadaju u reč prilikom debata i ne prestaju da govore dok priča predstavnik opozicije. Oni samo traže da kažu nešto makar i u 20% vremena ali da ih niko ne prekida. Kada je predstavnik neke opozicione stranke a naročito iz ovih što baš mnogo kritikuju vlast dobio mogućnost da bude jedini gost neke emisije? Pa još davne 2012 kada je aktuelna vlast bila opozicija. Predsednik se pojavljuje nekoliko puta nedeljno u redovnim vanrednim obraćanjima u kojima priča svašta o opozicionim političarima a oni nikad nemaju pravo da se brane od njegovih uvreda. Budite malo realni.

  8. Neka kolege sa RTS pogledaju malo arhive od pre trideset godina pa će saznati zašto ih niko ne voli a ako se ne sećaju neka pitaju ministra tadašnjeg informisanja.

  9. Znači oni koji već 35 godina cenzurišu, selektivno izveštavaju po porudžbini, itvoreno lažu i svašta podmeću pozivajući faktičko na linč… sada su uplašeni?
    Pa eto vam da vidite kako je to što drugima činite sve vreme, neće da vam škodi, odvratne režimske sluge !

  10. Kako vas nije sramota, dovodite u emisije SNS galamđije i prostake od kojih niti se čuje sagovornik niti voditelj i to nazivate profesionalnošću i objektivnošću. Zašto ne isključite ton, zatražite reklame ili čak i prekinete emisiju kad krene nadvikivanje i prostakluk pa se onda spravom nazovete profesionalnim. Kukata na opoziciju a od Vučića ne smete da dišete. Vama treba 5.oktobar.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.