Koliko je droge potrebno da završite iza rešetaka?

Ostavite komentar


  1. Mislim da navedene stavke: koliko,cega,kojim povodom,namerom itd, po kojima ce biti osudjen prekrsioc zakona, u SRB ne vaze. Bitno je. Ko je uhapseni, za koga radi, ko ga stiti i kojem kartelu je konkurencija. 05 11 ove godine pod naslovom ,, Ko je ubijeni kanibal iz Arandjelovca Dragan Pavlovic“Dalje se dodaje, sudi mu se za dva ubistva,bahato ponasanje a pre cetiri meseca je uhvacen sa punim kamiononom droge u Hrvtskoj. Upitanju je navijac (a ko drugi) Bilo bi interesantno da Autorka- zamenica javnog tuzioca nam objasni kako je Kanibal iz AR i pored svi epitete ostao na slobodi?

  2. Primeniti zakone Singapur i nema vise problema. Oni ne licitiraju količinama. Imaš drogu, smrtna kazna i gotova priča.

  3. Pośtovananje, zanima me,koja kolicina je za svoje potrebe,a koja se smatra za preprodaju iste?

  4. koliko droge mogu da prerade za godinu i po dana nekoliko porodica u centru Beograda? Ne znam da li je konzumiraju, ali sve rade noću. Policija ih štiti i ne preduzima ništa. Pošto od te proizvođačke buke ne mogu da spavam, zdravlje mi je ozbiljno narušeno. U početku sam pozivala policiju, obraćala se inspektorima policijske stanice i Sektoru unutrašnje kontrole Mup-a (jedino su oni učinili mali pomak). Mali predah i nadala sam se da će prestati. Nažalost, oni imaju svoje radno vreme (počinju u 1h noću, a često produže i u prepodnevnim satima). Gotove proizvode predaju u velikim paketima tipovima u limuzinama… Kako živeti u zemlji bez reda i zakona?

  5. Osoba je narucila od kineza 5g sedativa i 5g kokaina..Nije znao da su stigli samo sedativi i jedva je ostao ziv,kada je stiglo 5g kokaina shvatio je da je zapravo samo sedative konzumirao.Jedva je ostao ziv ,porodica je zvala policiju,Koliki zatvorsku kaznu moze da dobije za 5 g kokaina?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.