Koluvija tvrdi da je policija proizvodila kanabis u Jovanjici

Iskazom prvooptuženog nastavljno suđenja za proizvodnju i puštanje u promet 1,6 tona marihuane

Ostavite komentar


  1. Србији, нема, спаса. Где је сада министар Вулин да каже да ли је ово тачно? Или, Неша, из Београда. Ал „бизнисмена“ дира то што су га ухапсили Србљи у Србији. Њега Србина, бато! После овога најмање што може да уради министар је да поднесе оставку. Због образа. Али, то је одавно сахрањено.

  2. Ja mu sve verujem, samo, pošto ga je na kraju zabiberio ovim sa „neprijateljskim i svojim narodima“ bacite ga lavovima. I ove druge naravno, to se podrazumeva, jer oni su gori, pa cak i da neki od njih za ovo nisu krivi, za nesto svakako jesu. I njih u otpad.

  3. Zanimljivo…
    Čovek ima pravo da se brani kako zna i ume, i kako god smatra da je najbolje, što podrazumeva i pričanje svakojakih izmišljotina i budalaština.
    Ali braniti se optuživanjem „policije“ (koje policije? cele policije?) da mu je preotela biznis ne izgleda mi baš kao najbolja i najpametnija strategija odbrane.
    Jer ispada da je čovek gajio samo onu najlegalniju moguću industrijsku konoplju, a onda je jednog dana, ničim izazvana, došla policija, njega uzaptila i na celoj plantaži dobru staru industrijsku konoplju zamenila „onom“ konopljom. Hmmmmmm, da, da…

  4. Ako je ovo tacno onda uhapsiti stefanovica koji mu je to podmetnuo a slike sa zasadima izgleda da su iz nekoh filma.Hahaha

  5. “U Austriji se,  primera radi, za gram industrijske konoplje može dobiti i do četiri hiljade evra“.
    Odavno nisam pročitao veću glupost.

    1. U SAD-u cena jedne TONE je oko 200 dolara!!!
      Zaista se radi o izgovorenoj gluposti biblijskih razmera…

      Inače, ovo svedočenje me je podsetilo na seriju svedočenja Milorada Ulemeka. I tada smo bili u prilici da čitamo o čudesnim Šeherezadinim pričama iz hiljadu i jedne noći.

  6. A da li je Koluvija konoplju gajio samo zbog semena ili i ostalih njenih delova, koji su, kod industrijske konoplje, vrlo traženi i upotrebljivi? Iz knjigovodstvene evidencije „Jovanjice“ može se dosta toga videti… mora da postoje ugovori sa kupcima, ako je industrijska konplja u pitanju, jer sigurno je ne bi uzgajao da bi je iznosio na pijacu!

  7. Ova kriminalna radnja najviših državnih funkcionera i njihovih bandi će se samo zamaskirati, ali odgovornost neće izbeći sigurno, jer je u pitanju međunarodni kriminal. Za to su zainteresovane američke i britanske službe bezbednosti. Ove naivne priče služe samo odlaganju suočenja glavnih krivaca. Nemoguće je okriviti one koji se bore protiv kriminala u međunarodnim okvirima. Amaterski, braćo Vučići! I svi koji smete da stanete iza njih.

  8. Koluvija i Vulin uz sasluzenje Babica su sadili organski paradjz, ali sve nicala vutra. Nije bila njihova greska sto je toga niklo i obrano preko 30 tona.

  9. ajde miki pao si i nelupaj gluposti nebranim policiju nikako ali sve ima svoju cenu hoces pare na kriminal budi spremam na cenu

  10. Све ово изгледа као државни посао.

  11. Све што човек ради ради са неким смислом, сврхом, циљем. Дакле, г. Колувија, шта ј смисао свега? Јер, из Ваше приче произилази да је једног дана у вашу компанију упала полиција и урадила то што кажете да је урадила. Нека биде да је тако. Питамо Вас зашто? Зашто би то они радили, шта ј циљ поделу смисао тога?

  12. Купио сам хиљаде респираторна, не питајте ме одакле ми новац и колико сам платио!

  13. ma to su kanarinci grickali semenke i onda su par semenke ispale i biljke izrasle. kanarinci su krivi.

  14. Pa druze ako si ujapsen i firma blokirana ko da plati struju ta razlika je kamata .A drzava da hoce da ti namesti ????Pa u ovoj eri digitalnih tehnologija da su hteli mogli su da naprave sta hoce imkako hoce.

Ostavite komentar


Društvo

Proricanje krivičnih dela 10

Proricanje krivičnih dela

Tri karte za Holivud. Verujem da je svako gledao ovaj film u kome Branislav Lečić glumi komandira policijske stanice Gornje Polje, zaduženog da organizuje doček druga Tita. Kako bi sve bilo savršeno, on zabranjuje seljacima da drže stoku, zatvara sve koji bi mogli da predstavljaju "opasnost" i na kraju hapsi i rođenog brata koji je u tom trenutku došao iz Amerike, jer i on je sumnjiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.