Kome stiže 100 evra, a ko će ostati „kratkih rukava“: Koliko povećanje plata očekuje zaposlene u predškolskim ustanovama?

Ostavite komentar


  1. sada cemo o najavi povecanja plata i penzija da pricamo narednih godinu dana …… e moj ekonomski tigre….katastrofa

  2. „… Ipak, dobar deo zaposlenih u predškolskim ustanovama zaobići će povišica, jer će i dalje primati minimalac … “
    Ovo je deo teksta, koji je bruka i sramota za sve one koji odlucuju o visini primanja, o povecanjima, o pomoći radnicima. Zaposleni su demoralisani, iz čega proizilazi pada kvaliteta u pruzanju usluga, higijene, ishrane, tehničke podrške. Vaspitno – obrazovni rad ne spominjem, jer oni podležu povećanju, koje je uzgred budi rečeno, smešno. A samo podsećanja radi, ovo zanimanje/oblast, jeste najvažnija u trasiranju životnog puta svakog deteta – kasnije odraslog čoveka, koji ce nas učiti, operisati, hraniti …
    U potpisu, zaposleni u Predškolskoj Ustanovi, i roditelj troje dece.
    P.S. Ako se neko od prozvanih pronađe u mom komentaru, slobodno može da pocrveni. ima moju dozvolu.

  3. „… Ipak, dobar deo zaposlenih u predškolskim ustanovama zaobići će povišica, jer će i dalje primati minimalac … “
    Ovo je deo teksta, koji je bruka i sramota za sve one koji odlucuju o visini primanja, o povecanjima, o pomoći radnicima. Zaposleni su demoralisani, iz čega proizilazi pad kvaliteta u pruzanju usluga, higijene, ishrane, tehničke podrške. Vaspitno – obrazovni rad ne spominjem, jer oni podležu povećanju, koje je uzgred budi rečeno, smešno. A samo podsećanja radi, ovo zanimanje/oblast, jeste najvažnija u trasiranju životnog puta svakog deteta – kasnije odraslog čoveka, koji ce nas učiti, operisati, hraniti …
    U potpisu, zaposleni u Predškolskoj Ustanovi, i roditelj troje dece.
    P.S. Ako se neko od prozvanih pronađe u mom komentaru, slobodno može da pocrveni. ima moju dozvolu.

  4. A što se nebi obistinilo, kad je nešto obećao a da obećano noje ispunio.
    Jadnog li uvoda za ovo štivo.

  5. Ko kupuje socijalni mir iz džepova svih građana, poreskih obveznika, koji pune budžet! treba svima da bude jasno, da ne daje to ni Vučič, ni Brnabić, ni Vlada, nego narodu se vraćaju mrvice od njegovih izdvajanja i to selektivno! Koje dete dobija najpre sisu’ Ono, koje se najviše dere, ili još više, ako je „omiljeno“ dete!

  6. Nego, koliko povećanje plata očekuje zaposlene u xxx? Hej čekati, dočekati, raditi-uraditi, obećati-ne ispuniti, biće hiljadu razloga! kao kad devojka obeća momku, pa se onda predomisli, napravi cirkus i za taj cirkus okrivi momka.Poznato aaa?

  7. Zdravstvo, poloprivreda, itd, sve manje se govori o radnicima, jer su ućutkani od silnih spasioca, inostranih investitora, kao i domaćih investitora! Onaj Veličanstveni skup je bio još jedan način ućutkavanja radnika! Eno, Jug Srbije „pliva2 predsednik se od velike zabrinutosti za kosovo, ode na proslavu venčanja, predsednik vlade u dvodnevnu posetu londonu, posle pljuju hijene, lešinare i Ološ, tj, građane, na čijoj grbači žive iz Budžeta, koji se puni iz PDV, i ostalih nameta! kad bi građani videli samo deo spiska, šta sve i koga plaćaju, nebismo imali dovoljno Kovid bolnica širom srbije, ovaj put ni aparate za intenzivnu negu! Pogledajte makar i on-line, predtavu: Kralj IBI.

  8. Супер!А људи на бироу нека се редовно јављају,њима не требају паре.И никако да дођу до посла,срамота стварно!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.