U pirotskoj bolnici nalazi se J.K. (50), koju su tri komšijska rotvajlera napala i izujedala. Sigurne smrti ovu ženu spasao je suprug, koga su psi takođe napali. Danas nezvanično saznaje da psi nisu vakcinisani, ali još uvek nema potvrda da li imaju virus besnila. Protiv vlasnika pasa policija je podnela krivičnu i prekršajnu prijavu.

Tog jutra ona je navodno ukazala svom komšiji da je žica na ogradi razlabavljena i on je rekao da će to popraviti. Kada je krenula sa suprugom na posao videla je da ništa nije urađeno pa se vratila po žicu da pričvrsti ogradu, dok je mužizlazio iz dvorišta. Kada je počela da vezuje žicu tri odrasla i jedan mali rotvajler skočili su preko ograde i napali je. U tom trenutku njen mužje uspeo da joj priđe i i podigne je. Dok ju je on vukao što dalje od pobesnelih životinja, zadobila je mnogobrojne ujede, a isto se desilo i sa njim.

– Komšija se izvinio i stalno me posećuje sa svojom ženom. Rane će da zarastu, ali ovo mora da prestane – kaže povređena žena.

Ortoped Milan Stojanovićrekao je da su neke povrede dugačke i po 20 centimetara, široke sedam , a duboke po tri centimetara. Najviše povreda ima na nogama. S obzirom na to da nemaju podatke da li su psi vancinisani, pacijentkinja prima neophodnu terapiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari