Kon: Beograd skoro stigao do kolektivnog imuniteta

Ostavite komentar


  1. Nevakcinisanima ne bih gopustio da rade u delatnostima gde se sreću puno osoba, te je rizik prenošenja virusa uvećan, napr frizarima, ugostiteljima, stomatolozima, kozmetičarima, ugostiteljima, prodavcima….

    1. Pa onda vi vakcinisani radite sa maskama, rukavicama, vitirima, skafanderima…. Pa se pitajte zašto ste se uopšte i vakcinisali….

    2. Ne bih da kvarim entuzijazam dr Kona, ali čitam da su Izraelci zaključili da je 40% više smrti od kovida među vakcinisanim nego među nevakcinisanim, istina reč je o Fajzeru, što možda ostavlja otvorena vrata nadi u našu medicinsku struku.

      I sta cemo sad? Da izolujemo vakcinisane jer je dokazano naucno da vakcine podsticu opasnije mutacije?

  2. Ne rastu vakcinisani niti padaju zaraženi 🙂 Htede reći da raste ili pada njihov broj, a ne oni… Ne znam zašto me to toliko iritira. Naježim se kad čujem reklame u kojima poručuju da su „proizvodi sniženi“. Kakvi Čarobnjaci, majko moja

  3. Beograd nije stigao do kolektivnog imuniteta za Srebrenicu, ubistva u Hrvatskoj, BiH!

  4. ˝Mogu da biraju ili virus ili vakcina, nema između“, rekao je Kon. Ovakvu izjavu motze da da jedino načelnik koncentracionog logora Srbija …Što u ovom slucaju predstavlja ova kretaura i beskicmeni placenih stranih farmaceutskih firmi !

    1. U potpunosti je u pravu. Lepo je objasnio da virus neće nestati, možemo samo stvoriti imunitet na njega vakcinisanjem ili tako što ćemo ga preležati nema treće opcije…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.