Kon: Iskustva iz inostranstva govore da je britanski soj dominantan u srednjim školama

Ostavite komentar


  1. Ta iskustva iz inostranstva važe za inostranstvo,a kod nas je trebalo da se proveri koji je soj virusa u pitanju pa onda donositi zaključke,ovako lupi nešta od oka pa šta bude.

  2. Dr. Kone, britanski soj virusa je dominantan uopste u Evropi, a ne samo u skolama. Prisutan je kod 70% inficiranih, znaci celokupnog stanovnistva u Svajcarskoj. Skole rade, sto je vazno a kafici i restorani zatvoreni vec dva meseca. Broj inficiranih je tri puta manji nego u Srbiji sa pribliznim brojem stanovnistva. Stav je da je skolstvo bitnije od kafica.

  3. Profesori su bolesni pa vise nema ko da drzi nastavu iz pojedinih predmeta.Nisu zarazeni od ucenika jer svi na predavanjima nose maske vec van skole ili eventualno u zbornici.Sa uciteljima je lakse jer oni drze sve predmete jednom odeljenju.Tako da ovo nema veze sa sojem virusa vec je problem u trenutnoj nemogucnosti organizacije redovne nastave.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.