Kon: Kraj epidemije moguć od 10. do 12. nedelje, pre toga ukidanje vanrednog stanja

Ostavite komentar


  1. A moraćemo uskoro i na glasanje,zar ne?Zato se moramo prestati plašiti povratka na staro.E pa neće moći,isuviše ste nas preplašili tesnim grobljima,smeštajem gorim od sajma i sličnim gadostima.Sad idite sami na izbore,mi vam ne trebamo.I nećemo!!

    1. Znate li razliku između prof M.Labusa i g. V.Ilića ?
      Prof. Labus se ne pronalazi na ulici !
      Rad , rad i serija izbora …

    1. Jadni ste Vi, kad Vam, u ovakvim vremenima, jedino n smetaju tako beznačajne sitnice.

  2. Boze, sada sam slusao ovog lika: Ne zna se, manje verovatno, ali nije nemoguce, ne bih smeo da tvrdim… Alo covece, pa ti blagog pojma nemas. Ti si statisticar i nista vise. Jedino sto sam siguran da ce ovaj covek umeti da sa nekom farmaceutskom kucom uglavi kupovinu par miliona vakcina. Za nase, a pisebno za njegovi dobro. Molim da se komentar objavi

  3. Kad su penzioneri poslednji put videli sunce ? Ovo je zatvor, Robija, tretira nas kao nerazumnu stoku. Da setamo u ponoc, da nas kerovi napadnu !
    Ponizeni bahatosti !

  4. Kon je verovatno u pravu, ali obzirom da je isto pricao 2010-2011 po pitnju svinjskog gripa…pa ispade da je sve bila izmisljotina…ne znam…nisam pametan…
    Da li ovaj covek ima neki interes da dize paniku i podrzava proizvodjace vakcina, zna li ko?

  5. Jel ti to ovaj iz kurirske sluzbe naredio sta da pricas narodu pa kao slusa struku,treba doticne pohapsiti ali odmah

  6. Napredni oksimoron:
    Naglo UVODJENJE redovnog ZIVOTA!
    Obrati paznju!
    Krizni stab, uz nezaobilaznu podrsku sns rezima, UVODI ZIVOT!
    Hmm? KO tu KOME pruza podrsku?

  7. Kad udjemo u sestu nedelju, dve nedelje nakon pete nedelje i dve nedelje pre osme nedelje bice cetvrta nedelja kako smo usli u tri kljucne nedelje pete nedelje koja evo traje vec sedam nedelja.

  8. Potkukovnik dobio naredjenje da iznese stav AV, naravno zbog izbora. Do generala je ipak dugacak put, a vremena se nema.

  9. Kad se dr Nestorovic obrukao krajem februara av je uveo Srdju Jankovica iz iste klinike u kojoj radi i Nestorovic a sef im je dr Radojicic, nemusti gradonacelnik Beograda. Sada su krenuli da falsifikuju trenutno stanje povecanjem satro testiranih gradjana medju kojima ima manje obolelih. Cilj je da se odrze izbori, ko zna radikale jasno mu je o cemu se ovde radi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.