Kon: Krizni štab ne može da zabrani „Crni petak“ u prodavnicama

Ostavite komentar


  1. Crni petak radosno u crno zavija. U kapitalizmu je moguća svaka svinjarija i potrošačka histerija, jer, najveća je svetinja profita i tzv. privatne svojinu u koje se ne sme ni mrko pogledati. Ta svetinja profita i privatne svojine je nanela najviše zla i svakojake nevolje sveukupnom čovečanstvu (smrtonosna ekspoatacija, međuteničke i međukonfesionalne klanice, svetski ratovi, kolonijalizam i smrt, besomučno i zversko pljačkaško bogaćenje oligarhije političko-tajkunsko-klerijkalno-kriminalne).

  2. Moze da se zabrani! Kako ste mogli da nas onoliko zatvarate tako mozete i „crni petak“ da jednostavno zabranite.
    Da ste pametni i novu godinu da odlozite (npr za 1. maj)

  3. Možete da kažnjavate.
    Nema distance, manje od petoro,…, kako beše.
    Pozdravili vas lekari iz crvene zone, doktori i političari iz KŠ.
    2500 zaraženo.

  4. Znači, ajd’ svi slobodno u šoping na Crni petak? Nije baš šoping u Milanu, kao onomad, ali je ipak nekakav šoping, zar ne?
    Ako Krizni štab ne može da zabrani Crni petak u prodavnicama, nešto se pitam da i uopšte postoji nešto što taj Krizni štab uopšte MOŽE da zabrani? Ili bi možda bolje pitanje bilo čemu služi taj Krizni štab, a uz to i ne radi?

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 10

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.