Kon: Maske i u baštama kafića

Ostavite komentar


  1. Secam se da je pre nesto manje od godinu dana, posle ukidanja vanrednog stanja izjavljivao da maske vise nisu potrebne… Dobro je, i on je nesto novo naucio o epidemiologiji…

  2. Jedini način da ovu izjavu uopšte shvatim,je da prihvatim da je zakasnela prvoaprilska šala.Sedite u bašti kafića i krenete da srknete kafu,gucnete pivo,zapalite cigaru..i mogu da vas kazne jer nemate masku!!!
    A kam ona slika dr Kona koja je kružila internetom,gde sa gđom sedi u kafiću,naravno oboje bez maski.
    Ko još nije p

  3. Rec preporuka I ima neobavezujuce znacenje. Postoji rec za obaveznost. Jos samo da ubace I lingviste u Krizni stab I da se resi I taj problem. Svasta.

  4. Svi virusi su mrtvi dok ne pronadju domaćina,koji ih replicira.Sve zavisi u kakvom je imunološkom stanju domaćin.

  5. Dajte aktivirajte vise onu ostavku sto vam satro stoji na radnom stolu. Vreme je da se malo odmorite i vi a i mi od vas.

  6. Ако ћу да држим маску, онда нећу тамо да идем.

  7. Reci to gospodinu zameniku gradonačelnika sa proslave Zvezdine titule.Prvo njemu pa onda možeš dalje.Ovako,to nećw piti vodu.Može samo neko da dobije batine zbog tvoje izjave i pretnji.Preti ti nekom drugom,narodu nećeš moći

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.